Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Dušanovac 

Uz korišćenje savremenih alata i mašina, gotovo svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Dušanovac odgovara maksimalno profesionalno na zahteve klijenata. Pored osnovnih usluga, ovi majstori mogu da izvrše i one koje se smatraju specijalističkim, kao što je na primer odgušenje kanalizacije ili snimanje kanalizacionog sistema specijalnim kamerama, a isto tako će se pobrinuti i za uvođenje vode u kuću, te za mnoge druge usluge iz te oblasti. 

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Dušanovac

Trebalo bi napomenuti odmah da gotovo svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Dušanovac ima i tim majstora, koji dežuraju, to jest koji vrše hitne intervencije po pozivu građana. Jednostavnije rečeno, ove usluge su dostupne praktično kad god je klijentu potrebno, a sasvim svejedno da li je dan ili noć, odnosno praznik ili vikend. Naravno da se hitne intervencije uvek naplaćuju po drugačijem cenovniku, a koji je za nijansu viši od onoga koji se smatra standardnim.

Omogućiće ovi majstori klijentima i zamenu vodovodne instalacije, ali i zamenu, odnosno izradu kanalizacione mreže, te ako je potrebno izvršiće i ugradnju produženih slivnika za pod, te će montirati sve sanitarije i kupatilsku galanteriju. 

Prilikom renoviranja kupatila, vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Dušanovac podrazumeva skidanje starih sanitarija i galanterije, te pripremu poda i zida za postavljanje novih pločica, a po zahtevu klijenata oni mogu i da postave novu instalaciju, zatim sav kupatilski nameštaj, galanteriju i sanitarije, o čemu će se zainteresovani direktno klijenti dogovoriti sa majstorima. 

Bez obzira za koju uslugu da su pojedinci zainteresovani, važno je da telefonom kontaktiraju jedan od brojnih vodoinstalaterskih servisa na Dušanovcu, te da se precizno dogovore sa majstorima o svim detaljima. U principu, majstori najpre izlaze na teren, kako bi izvršili uvid u sam objekat, odnosno u stanje i kanalizacionog i vodovodnog sistema, posle čega će i pripremiti ponudu. 

Apsolutno sve usluge koje ovi majstori vrše mogu da budu pružene ne samo u privatnim kućama, stambenim zgradama i stanovima, već vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Dušanovac može i da bude angažovan u bilo kom industrijskom ili ugostiteljskom objektu, zatim u nekoj zdravstvenoj instituciji, u poslovnim prostorijama i generalno rečeno, gde god je potrebno da bude izvršena neka vodoinstalaterska usluga. 

Odgovoriće i na zahteve klijenata vezano za čišćenje septičkih jama, zatim šahti i separatora, te za njihovu dezinfekciju, a bilo koji kvar koji se javi na vodovodnu ili kanalizacionoj instalaciji će majstori zaposleni u ovim servisima u najkraćem mogućem roku da otklone.
fotografije
VODOINSTALATER DUŠANOVAC
VODOINSTALATER DUŠANOVAC
VODOINSTALATER DUŠANOVAC 2
VODOINSTALATER DUŠANOVAC 3
VODOINSTALATER DUŠANOVAC 4
VODOINSTALATER DUŠANOVAC 5
VODOINSTALATER DUŠANOVAC 6