Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 4.0/8

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Zeleni venac 

Pored mogućnosti da vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Zeleni venac odgovore na zahteve klijenata u uobičajenim slučajevima, oni mogu da izvrše i neke usluge koje su u određenoj meri specifične. 

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Zeleni venac

Trebalo bi svakako izdvojiti iz ponude informaciju da gotovo svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Zeleni venac po zahtevu klijenata vrši odgušenje kanalizacionih sistema u objektima različite namene i površine. Konkretnu uslugu ovi majstori mogu da izvrše i mašinski i ručno, a po potrebi će ponuditi klijentima i dijagnostičko snimanje kanalizacionog sistema mikro kamerama, kako bi što je moguće brže i lakše bilo utvrđeno gde postoji problem i da bi naravno on bio otklonjen. 

Takođe, pobrinuće se da odgovore i na zahteve klijenata koji su zainteresovani za renoviranje kupatila, kada će osim zamene kupatilske galanterije i sanitarija, ovi majstori da izvrše i podziđivanje kade, zatim da pod pripreme za postavku novih pločica, a podrazumeva se i da će sve neophodne popravke na vodovodnom sistemu u tom kupatilu oni da izvrše, sve u skladu sa dogovorom koji će prethodno imati sa klijentima. 

Hitne intervencije vrši svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Zeleni venac i to kad god klijent zahteva. A u principu, svaki vodoinstalaterski servis u tom delu grada ima tim stručnjaka zaduženih za izlazak na teren po pozivu građana kad god to bude. Zato i navodimo da su sve ove usluge uglavnom dostupne i nakon završenog radnog vremena određenog servisa, ali i za vreme bilo kog praznika i u toku noći, odnosno vikendom. Usluge koje se smatraju hitnim intervencijama se naplaćuju po nešto više cenovniku, sa čime i će biti upoznat naravno i vlasnik prostora ili nadležno lice. 

Popravku i zamenu bojlera će izvršiti svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Zeleni venac, a pobrinuće se i da popravi sudoperu, vodokotlić ili bateriju, te bilo koji ventil i uopšteno rečeno, sve ostale delove vodovodnog sistema u ma kom objektu. 

Dostupna je i mogućnost uvođenja vode u bilo koji novoizgrađeni objekat, a podrazumeva se da ovi majstori mogu montirati tuš kabinu, zatim podzidati kadu i izvršiti sve ostale usluge koje klijent bude zahtevao.
fotografije
VODOINSTALATER ZELENI VENAC
VODOINSTALATER ZELENI VENAC
VODOINSTALATER ZELENI VENAC 2
VODOINSTALATER ZELENI VENAC 3