Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 4.0/8

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Odgušenje kanalizacije Voždovac 


Kako postoje brojni servisi, koji su između ostalog specijalizovani i za odgušenje kanalizacije Voždovac, to nijedan stanovnik pomenutog beogradskog naselja ne treba da brine ukoliko mu je ta ili bilo koja druga vodoinstalaterska usluga potrebna. A tome obavezno treba dodati i podatak da većina takvih servisa ima i službu zaduženu za hitne intervencije, tako da majstori mogu u bilo koje doba i noći i dana izaći po pozivu na teren, kako bi bilo koji problem relativno brzo otklonili. 

Odgušenje kanalizacije Voždovac

U najkraćem mogućem roku nakon što ih klijent bude kontaktirao će zaposleni u odabranom servisu, koji je specijalizovan za odgušenje kanalizacije Voždovac da izađu na teren i utvrde o kakvom problemu se tačno radi. Na osnovu njihove procene će i biti odlučeno da li je neophodno da koriste vozila, kako bi kanalizaciju odčepili pod pritiskom ili je ipak potrebno da koriste ručnu sajlu. U svakom slučaju, za bilo koju opciju da se odluče, oni će sasvim sigurno vrlo brzo otkloniti problem i to bez obzira da li je u pitanju stan ili kuća, odnosno cela stambena zgrada ili neka zdravstvena institucija, odnosno industrijsko postrojenje, te poslovne prostorije ili objekat bilo koje namene. 

Ukoliko do problema u radu kanalizacionih horizontala i vertikala dođe u toku noći ili u trenutku kada je konkretni servis zatvoren, postoji i broj telefon tima za hitne intervencije, pa bi trebalo klijent da se njima obrati. Svakako se naplata usluga u tom slučaju vrši po nešto drugačijem cenovniku, a koji je skuplji u odnosu na uobičajeni, te se podrazumeva da će vlasnik određenog prostora, odnosno nadležno lice dobiti sve informacije o ceni na vreme. 

U slučaju da majstori ne mogu sa sigurnošću da utvrde zbog čega je došlo do problema u funkcionisanju kanalizacionih horizontala i vertikala, klijentima će kompanije zadužene za odgušenje kanalizacije Voždovac predložiti uslugu snimanjae cevi mikro kamerama. Tom prilikom se primenjuje specijalna tehnika, kako bi bilo sa lakoćom i vrlo brzo utvrđeno gde je nastao problem i kako će on da bude otklonjen uspešno. U većini slučajeva je praksa da se vrši prvo dijagnostičko snimanje kanalizacionih cevi mikro kamerama, a posle toga i kontrolno. 

Trebalo bi da obavestimo zainteresovane i da se usluge odgušenja kanalizacije na području ovog beogradskog naselja u većini slučajeva naplaćuju na osnovu toga u kom delu cevi je došlo do problema u funkcionisanju. Naime, obično je jedna cena ukoliko je zagušenje relativno blizu kanalizacionog otvora, a ona je svakako viša ukoliko je zagušenje dalje od toga, te se podrazumeva da će majstori zaduženi za odgušenje kanalizacije Voždovac blagovremeno informisati klijente i o tome. 

Važno je naglasiti i to da ovi servisi nude i druge vodoinstalaterske usluge, tako da njihovi majstori mogu biti angažovani i ukoliko je potrebno izvršiti adaptaciju kupatila, odnosno čišćenje i dezinfekciju kako septičkih jama, tako i šahtova, ali i ako klijent zahteva zamenu sanitarija i galanterije.
fotografije
ODGUŠENJE KANALIZACIJE VOŽDOVAC
ODGUŠENJE KANALIZACIJE VOŽDOVAC
ODGUŠENJE KANALIZACIJE VOŽDOVAC 2
ODGUŠENJE KANALIZACIJE VOŽDOVAC 3
Odgušenje kanalizacije Voždovac 4
Odgušenje kanalizacije Voždovac 5
Odgušenje kanalizacije Voždovac 6
Odgušenje kanalizacije Voždovac 7
Odgušenje kanalizacije Voždovac 8
Odgušenje kanalizacije Voždovac 9
Odgušenje kanalizacije Voždovac 10
Odgušenje kanalizacije Voždovac 11