Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Medaković 

Na prvom mestu moramo napomenuti da svi stanovnici beogradskog naselja Medaković imaju mogućnost da angažuju zaposlene u specijalizovanim vodoinstalaterski servisima, bez obzira da li im je potrebno odgušenje kanalizacije ili neka od uobičajenih vodoinstalaterskih usluga. 

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Medaković 

U principu, skoro svaki servis tog tipa ima praksu da izlazi na teren i van radnog vremena, odnosno u toku noći, s tim da tada svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Medaković naplatu vrši prema drugačijem cenovniku. A u većini slučajeva je tada cenovnik nešto viši od standardnog, ali će svaki klijent pojedinačno dobiti precizne informacije ne samo o ceni, nego i o roku završetka radova.

Ovi majstori će se potruditi da što pre otklone bilo koji kvar kako u stanovima i stambenim zgradama, tako isto i u lokalima, ali i u industrijskim postrojenjima, te u zdravstvenim ustanovama, kao i u objektima različite namene. 

U uobičajene usluge spada zamena i popravka ventila i bojlera, s tim da svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Medaković može po zahtevu vlasnika prostora da izvrši i popravku bojlera, ali i bidea i lavaboa, kao i sifona, te će svakako po zahtevu klijenata da izvrše i zamenu celokupnog vodovodnog sistema. 

Ako su vlasnici konkretnog prostora zainteresovani za adaptaciju kupatila, trebalo bi da kontaktiraju odabrani servis i detaljno se dogovore i oko cene i oko roka izrade, te oko toga ko će pribaviti neophodan materijal. 

Trebalo bi upoznati klijente i sa tim da svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Medaković uključuje i mogućnost da izađu na teren, kada je potrebno izvršiti odgušenje kanalizacije. A osim te usluge, oni mogu da izvrše i snimanje kanalizacionih horizontala, odnosno vertikala mikro kamerama, a kako bi precizno utvrdili gde je nastao problem, te da bi ga u najkraćem mogućem roku i otklonili. 

Naravno da mogu biti angažovani i ako je potrebno izvršiti čišćenje septičkih jama, te njihovu dezinfekciju, a zaposleni u konkretnom servisu će se potruditi da u najkraćem mogućem roku očiste i kanalizacione sisteme u industrijskim postrojenjima.
fotografije
VODOINSTALATER MEDAKOVIĆ 11
VODOINSTALATER MEDAKOVIĆ 11
VODOINSTALATER MEDAKOVIĆ 10
VODOINSTALATER MEDAKOVIĆ 9
VODOINSTALATER MEDAKOVIĆ
VODOINSTALATER MEDAKOVIĆ 1
VODOINSTALATER MEDAKOVIĆ 2
VODOINSTALATER MEDAKOVIĆ 3
VODOINSTALATER MEDAKOVIĆ 4
VODOINSTALATER MEDAKOVIĆ 5
VODOINSTALATER MEDAKOVIĆ 6
VODOINSTALATER MEDAKOVIĆ 7
VODOINSTALATER MEDAKOVIĆ 8
VODOINSTALATER BEŽANIJSKA KOSA 9