Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Odgušenje kanalizacije Trošarina

Pored standardnih vodoinstalaterskih usluga, brojni servisi su specijalizovani i za odgušenje kanalizacije Trošarina. Konkretnu uslugu majstori mogu izvršiti i ručno, ali i mašinski, u kom slučaju će koristiti namenska vozila za odgušenje kanalizacionih sistema pod pritiskom. 

Odgušenje kanalizacije Trošarina

Od svih koji su za pomenutu uslugu zainteresovani se najpre očekuje da putem telefona kontaktiraju jedan od brojnih servisa, te da dobiju sve neophodne informacije o tome kada majstori mogu da dođu, kako bi se upoznali sa stanjem kanalizacionog sistema u tom objektu. 

Na osnovu primećenog će oni odlučiti da li je bolje u konkretnom slučaju da odgušenje kanalizacije Trošarina bude izvršeno mašinski ili je dovoljno da koriste samo ručnu sajlu. Naravno, sve to zavisi od nivoa zaprljanja, ali i od toga u kom delu kanalizacione horizontale ili vertikale je došlo do poteškoća u funkcionisanju celog sistema. A klijenti će biti svakako informisani o tome koliko će navedena usluga koštati, odnosno koliko bi trebalo otprilike njeno izvršenje da traje. 

Gotovo svaki servis, koji nudi i ovu uslugu, omogućuje klijentima i hitne intervencije po pozivu. A s obzirom na to da u tom slučaju majstori moraju izaći na teren u najkraćem mogućem roku, bilo da je noć ili vikend, odnosno praznik, to se obično usluge tog tipa naplaćuju prema cenovniku, koji je viši od uobičajenog, odnosno od onoga koji se primenjuju u toku radnog vremena samog servisa, pa će svakako i o tome vlasnici konkretnog prostora da budu informisani. 

Moramo napomenuti i to da osim u privatnim stanovima i kućama, odgušenje kanalizacije Trošarina po zahtevu može biti izvršeno u okviru stambenih zgrada, ali i u svakom industrijskom postrojenju, odnosno u bilo kojoj medicinskoj ustanovi, zatim ugostiteljskom objektu, ali i uopšteno govoreći u bilo kom prostoru u kome dođe do problema u funkcionisanju kako kanalizacionih horizontala, tako isto i kanalizacionih vertikala. 

Naravno da majstori koji su u tim servisima zaposleni mogu da izvrše i bilo koju vodoinstalatersku uslugu po zahtevu klijenata, a pored ostalog oni će se pobrinuti i da postave vodovodne cevi u novoizgrađene objekte, ali i da izvrše zamenu postojećih, te da pristupe adaptaciji kupatila, zameni sanitarija i galanterije, odnosno da izvrše sve druge vodoinstalaterske usluge. 

A kada je u pitanju osnovna usluga, podrazumeva se da uz odgušenje kanalizacije Trošarina, ovi majstori mogu da izvrše i ispiranje šahti, odnosno čišćenje, kao i čišćenje septičkih jama, te odgušenje sudopere, slivnika i čučavaca, ali i odgušenje lavaboa, pisoara i WC šolja.