Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Odgušenje kanalizacije Vračar

Na teritoriji beogradske opštine Vračar postoji sasvim dovoljno servisa, koji uz uslugu odgušenja kanalizacije uz korišćenje ručnih sajli i namenskih vozila, nude i mnoge druge vodoinstalaterske usluge, a po zahtevu klijenata mogu izvršiti i čišćenje šahti, odnosno septičkih jama. 

Odgušenje kanalizacije Vračar

Sasvim je dovoljno da klijent zaposlene u servisu, koji je zadužen za odgušenje kanalizacije Vračar informišu o problemu koji je vezan za funkcionisanje kanalizacionih i horizontala i vertikala, te da majstori izađu na teren i taj problem što je moguće brže otklone. Stvar je u tome da ovi servisi u većini slučajeva imaju uobičajeno radno vreme, ali imaju i broj telefona, odnosno tim stručnjaka koji su zaduženi za hitne intervencije. 

Jednostavnije govoreći, u najkraćem mogućem roku nakon poziva klijenta će majstori da posete konkretni objekat, a bez obzira da li je u pitanju industrijsko postrojenje, poslovni ili medicinski objekat, odnosno stambena zgrada, kuća ili stan, te da utvrde o čemu se radi. Vrlo je važno da oni budu precizno upoznati sa time šta je dovelo do komplikacija u funkcionisanju kanalizacione ili vodovodne mreže, a kako bi mogli da pronađu odgovarajuće rešenje. 

Napominjemo da se odgušenje kanalizacije Vračar vrši na dva načina, s tim što sve zavisi prvenstveno od stepena za prljanja, a zatim i od samog kanalizacionog sistema. Naime, majstori će utvrditi šta je dovelo do problema u radu, a onda će proceniti i da li je bolje da odgušenje izvrše uz korišćenje namenskih vozila, a kada se ono vrši pod pritiskom ili će biti sasvim dovoljno da koriste ručne sajle. Naravno da se razlikuje i cena i rok završetka radova, a posebno moramo naglasiti da se naplata ove usluge vrši prema drugačijem cenovniku ukoliko je u pitanju hitna intervencija. Podrazumeva se da će zaposleni, koji su zaduženi za odgušenje kanalizacije Vračar vrlo brzo dati informacije klijentima o tome koliko će konkretna usluga koštati. 

Uobičajene vodoinstalaterske usluge će ovi majstori, isto tako po zahtevu klijenata izvršiti ako bude bilo potrebno. A moramo napomenuti da oni mogu biti angažovani kako za zamenu i popravku tuš kabina, lavaboa i sifona, odnosno WC šolja i bojlera, ali isto tako i pisoara, ventila i videa, te ostale galanterije i sanitarija, tako isto i ako je u bilo kom objektu potrebno izvršiti renoviranje, to jest adaptaciju kupatila. 

Takođe će se pobrinuti i da očiste šahte, odnosno septičke jame, te da izvrše i njihovu dezinfekciju.
video klipovi
fotografije
ODGUŠENJE KANALIZACIJE VRAČAR
ODGUŠENJE KANALIZACIJE VRAČAR
ODGUŠENJE KANALIZACIJE VRAČAR 2
ODGUŠENJE KANALIZACIJE VRAČAR 3
ODGUŠENJE KANALIZACIJE VRAČAR 4
ODGUŠENJE KANALIZACIJE VRAČAR 5
ODGUŠENJE KANALIZACIJE VRAČAR 6
ODGUŠENJE KANALIZACIJE VRAČAR 7
ODGUŠENJE KANALIZACIJE VRAČAR 8
ODGUŠENJE KANALIZACIJE VRAČAR 9
ODGUŠENJE KANALIZACIJE VRAČAR 10'
ODGUŠENJE KANALIZACIJE VRAČAR 11