Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Odgušenje kanalizacije Kaluđerica 

Uobičajene vodoinstalaterske usluge, ali i odgušenje kanalizacije Kaluđerica nude mnogobrojni servisi, koji se u tom delu Beograda nalaze. Pored toga je važno naglasiti da su te usluge neprekidno dostupne, uzevši u obzir da gotovo svaki servis ima i dežurni tim, koji po pozivu klijenata izlazi na teren kako tokom noći, tako isto i u vreme praznika, odnosno u dane vikenda. 

Odgušenje kanalizacije Kaluđerica

Na osnovu procene svakog majstora, koji mora izaći na teren pošto dobije poziv od klijenta, će biti formirana ponuda i zvanično doneta odluka da li je potrebno odgušenje kanalizacije Kaluđerica vršiti ručno ili mašinski. U skladu sa tim će klijenti dobiti i informaciju o ceni, a na koju utiče i vreme vršenja usluge, uzevši u obzir da se nešto više naplaćuju hitne intervencije. 

Ako se radi o nešto manjem zaprljanu, biće sasvim dovoljno da majstori koriste ručnu sajlu, a kako bi sa uspehom otklonili problem u funkcionisanju kanalizacionog sistema. 

Međutim, ako je začepljenje nešto veće, odnosno ako je nastalo dalje od odvoda, potrebno je da bude izvršeno odgušenje kanalizacije Kaluđerica pod pritiskom, to jest mašinsko. 

S obzirom na to da u određenim situacijama ovi majstori ne mogu da samostalno procene o kakvoj poteškoći se radi sa sigurnošću, oni tada pribegavaju dijagnostičkom snimanju kanalizacionog sistema mikro kamerama. Svrha primene takve usluge jeste da majstori imaju jasan uvid u stanje kanalizacionih cevi u određenom objektu, odnosno da otkriju šta je to tačno dovelo do problema i njihovom funkcionisanju, a kako bi mogli i da ga reše sa uspehom. 

Budući da gotovo svi majstori imaju višegodišnje iskustvo, to oni osim u stanovima, odnosno stambenim zgradama, te privatnim kućama, odgušenje kanalizacije Kaluđerica vrše i u industrijskim postrojenjima, a u kom slučaju će se na zahtev klijenata pobrinuti i za odvoženje, odnosno propisno skladištenje industrijskog otpada. Takođe, oni mogu konkretnu uslugu da izvrše i u bolnicama, zatim u okviru domova zdravlja, te mnogih drugih medicinskih ustanova, kao i u kafićima, kafeterijama i restoranima, te hotelima i ostalim objektima. 

Sem pomenute, ovi majstori mogu da izvrše i bilo koje vodoinstalaterske usluge, budući da su oni specijalizovani i za adaptacije kupatila, demontažu i kasniju montažu sanitarija i galanterije, te za sve vrste popravki kako na elementima kanalizacionog, tako isto i na elementima vodovodnog sistema u svakom objektu.