Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Odgušenje kanalizacije Jajinci 

Sve vrste vodoinstalaterskih usluga nude specijalizovani servisi, koji se nalaze u okviru voždovačkog naselja Jajinci. 
A ne samo da će njih izvršiti, već će se pobrinuti i da izvrše kako ručno odgušenje kanalizacije Jajinci, tako isto i mašinsko, a što sve zavisi od nivoa zaprljanja kanalizacionog sistema u samom objektu. 

Odgušenje kanalizacije Jajnici

Svaki bi klijent trebalo prvo da putem telefona kontaktira specijalizovani servis za odgušenje kanalizacije Jajinci, a kako bi se sa nadležnima tom prilikom dogovorio u kom terminu će majstori moći da izađu na teren, da bi ustanovili gde je nastao problem. Nakon što to učine, oni će predočiti klijentima i da li je bolje da bude odgušenje izvršeno ručno ili mašinski, pa će prema svemu tome i formirati ponudu. 

Inače, majstori mogu pomenutu uslugu da izvrše kako u kućama i stanovima, odnosno stambenim zgradama, tako isto i u okviru bilo kog industrijskog postrojenja, zatim u ugostiteljskim ili smeštajnim objektima, te medicinskim institucijama i uopšteno govoreći, u svakom drugom objektu gde je do problema sa funkcionisanjem kanalizacionih ili horizontala ili vertikala došlo.

Ukoliko se radi o nešto manjem zaprljanu, obično se praktikuje na majstori izvrše ručno odgušenje kanalizacije Jajinci, a ako je problem nešto veći, oni će odgušenje izvršiti pod pritiskom, odnosno uz korišćenje specijalnih mašina. 

Takođe, klijenti moraju znati i da ponekad postoji potreba da bude izvršeno i dijagnostičko snimanje kanalizacionog sistema. Naime, u tom slučaju će majstori koristiti specijalne mikro kamere, na osnovu čega će mnogo lakše doći do zaključka gde je problem nastao, pa će samim tim i moći brže da ga otklone. Pošto bude izvršeno dijagnostičko snimanje kanalizacionih sistema mikro kamerama, majstori će izvršiti ručno ili mašinsko odgušenje kanalizacije Jajinci, posle čega će u većini slučajeva izvršiti i kontrolno snimanje kanalizacionog sistema. 

Moraju biti informisani svi klijenti da većina specijalizovanih vodoinstalaterskih servisa, koji pored ostalog mogu da izvrše i uslugu odgušenja kanalizacionih horizontala i vertikala, rade neprekidno, to jest imaju tim koji je zadužen za vršenje hitnih intervencija, a u svako doba noći ili dana, odnosno u toku vikenda ili za vreme bilo kog praznika. 

Po potrebi će majstori izvršiti i odgušenje kade, zatim WC šolje i sudopere, kao i odgušenje lavaboa i slivnika, te uopšteno kanalizacionih i horizontala i vertikala. 

Ističemo i to da osim za odgušenje kanalizacije Jajinci, ovi majstori su specijalizovani i za izvršenje svih uobičajenih vodoinstalaterskih usluga, a po zahtevu klijenata.