Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 4.0/8

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Novi Beograd


U suštini je najvažnije za svakoga, ko ima potrebu za vodoinstalaterskim uslugama da zna i da mnogobrojni servisi, koji na području Novog Beograda postoje, nude mogućnost angažovanja svojih majstora i po završetku radnog vremena, ali i u toku noći. Upravo zahvaljujući tome svaki zainteresovani klijent nema nikakvog razloga za zabrinutost, jer apsolutno svaki problem koji je vezan kako za rad vodovodnog, tako i kanalizacionog sistema u njegovom stanu ili u celoj stambenoj zgradi, može biti vrlo lako i brzo rešen.

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Novi Beograd


Čim se pojavi neki problem u funkcionisanju bila vodovodnog sistema u jednom stanu ili celoj zgradi, odnosno industrijskom postrojenju, bolnici ili u bilo kom drugom objektu, ali i ako postoji poteškoća u radu kanalizacionog sistema, odabrani vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Novi Beograd će nakon dobijenog poziva od strane vlasnika prostora da izađe na teren, kako bi ustanovio šta je posredi. Kada bude utvrdio razlog nastanka problema u funkcionisanju tih sistema, on će znati i koja je usluga neophodno da bude izvršena, pa će na osnovu toga i da izvrši procenu, odnosno da pripremi ponudu, kako bi klijent bio upoznat i sa rokom za završetak radova i sa cenom. 

Podrazumeva se da svaki servis na izvršene radove daje propisane garancije, a svakako će detalje o tome klijent imati na raspolaganju odmah nakon što stručnjak izvrši procenu. 

Napominjemo da vodoinstalateri mogu izvršiti adaptaciju kupatila u bilo kom objektu, kada će na osnovu dogovora sa vlasnikom prostora definisati šta je sve potrebno u njemu izmeniti. Tom prilikom će se usaglasiti i oko toga da li će klijent pribaviti repromaterijal i sanitarije, kao i baterije, te sve ostalo što je potrebno zameniti ili će to učiniti na njegov zahtev majstor, koji će biti zadužen za adaptaciju konkretnog prostora. Svakako će vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Novi Beograd obuhvatiti sve što klijent zahteva, a podrazumeva se da će u najkraćem mogućem roku radovi biti završeni, sa čime će naravno vlasnik prostora detaljno da bude upoznat. 

Osim popravke i zamene kako bojlera, tako isto i ventila, odnosno lavaboa, ovi majstori mogu da promene i pisoare, zatim bidee i tuš kabine, ali i kade, te se podrazumeva da će po zahtevu klijenata i da ozidaju kade, ali i da izvrše sve neophodne popravake kako u kupatilima, tako isto i u kuhinjama. 

Ponudom ovih servisa je obuhvaćena i usluga odgušenja kanalizacionih sistema, a po potrebi se vrši i snimanje kanalizacionih cevi različitog promera mikro kamerama. A u zavisnosti od stepena zagušenja, biće odlučeno da li će majstori koristiti vozila pod pritiskom za odgušenje kanalizacije ili će se ipak odlučiti za primenu ručne sajle.

VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD PREPORUKA

Kada se rade poslovi vezano za vodu, svako želi da to bude odrađeno najbolje moguće, stručno, profesionalno, uz korišćenje savremene opreme i alata. Međutim, akcenat se ipak stavlja na iskustvo majstora, njihovu posvećenost poslu, entuzijazam... U obzir se uzima i odnos - kvalitet urađenog - cena. Zbog svega navedenog, vaša dobra odluka je da izaberete naše majstore, jer oni iza sebe imaju dugi niz zadovoljnih korisnika usluga koji svoje iskrene preporuke šire dalje. Reklama je uvek poželjna, ali ipak smo sigurni da ste prezasićeni lecima koje nalazite u sandučićima, oglasima u novinama i slično. Preporuka je ono što izdvaja dobrog majstora od onog čiji je rad lošijeg kvaliteta. Pozovite naše ekipe i uverite se i sami u vrhunski kvalitet usluge, povoljne cene bez naplaćivanja dolaska na adresu, ali i u ljubaznost osoblja, koje svaki posao tretira jednako važnim, nezavisno od njegovog obima. Najvažnije je što ćete dugo vremena biti mirni u vezi kvara koji se dogodio, jer se posao tako obavlja da zadovolji najviše standarde. 


video klipovi
fotografije
VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD 23
VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD 23
VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD 22
VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD 21
VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD 20
VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD 19
VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD 18
VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD 17
VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD 16
VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD 15
VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD 14
VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD 13
VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD 12
VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD
VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD 1
VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD 2
Zamena ek ventila
Zamena ek ventila 2
Zamena ek ventila 3
VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD 3
VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD 4
VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD 5
VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD 6
VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD 7
VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD 8
VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD 9
VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD 10
VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD 11