Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 4.0/8

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Odgušenje kanalizacije Banovo brdo 

Na teritoriji novog gradskog naselja postoji veliki broj servisa, koji vrše kako odgušenje kanalizacije, tako isto i mnoge druge vodoinstalaterske usluge. 

Odgušenje kanalizacije Banovo brdo 

Činjenica je da su mnogi vodoinstalaterski servisi specijalizovani za različite usluge, ali da primarno vrše odgušenje kanalizacije Banovo brdo. 

Budući da mnogi od njih imaju i tim za hitne intervencije, to oni navedenu uslugu, ali i mnoge druge mogu izvršiti i tokom noći, odnosno pošto uobičajeno radno vreme konkretnog servisa bude bilo završeno. Samim tim su svi klijenti rasterećeni, jer praktično vrlo brzo pošto budu pozvali odbrani servis, majstori će izaći na teren i nastojati da im pomognu, odnosno da iskrsli problem u što kraćem roku reše. Svakako se naplata usluga koje spadaju u hitne intervencije vrši prema drugačijem, to jest skupljem cenovniku, sa čime bivaju blagovremeno upoznati svi klijenti. 

U zavisnosti od toga o kom problemu se radi, odnosno od toga gde je došlo do poteškoće u funkcionisanju kanalizacionog sistema, a bez obzira da li su u pitanju vertikale ili horizontale, odgušenje kanalizacije može biti izvršeno mašinski i ručno. Svakako će majstori na licu mesta proceniti šta je bolje da koriste, pa će na osnovu toga i da formiraju ponudu. 

U većini slučajeva je bolje primeniti specijalizovana vozila, te izvršiti odgušenje kanalizacije Banovo brdo pod pritiskom, mada ima situacija kada je sasvim dovoljno koristiti i ručnu sajlu.

Usluga snimanja specijalnim mikro kamerama kanalizacionih vertikala i horizontal je, isto tako u ponudi. Praktično govoreći, vrši se prvo dijagnostičko snimanje, te se utvrđuje šta je dovelo do poteškoće u funkcionisanju kanalizacije, a kako bi taj problem bio što lakše rešen. Posle toga bi trebalo da majstori izvrše i kontrolno snimanje, kako bi u potpunosti bili sigurni da je problem otklonjen. 

Vodoinstalaterske usluge će zaposleni u ovim servisima, takođe po zahtevu klijenata izvršiti, a oni mogu biti angažovani i ukoliko je potrebno očistiti i dezinfikovati šahtove ili septičke jame.

Prilikom zamene ventila, lavaboa i sifona, odnosno kada i bojlera, ali i baterija i ostale galanterije, odnosno sanitarija će majstori, koje zapošljava skoro svaki servis specijalizovan za odgušenje kanalizacije Banovo brdo tu uslugu da izvrše u najkraćem mogućem roku. Isto tako će ozidati i kade, ali i očistiti sifone, te pristupiti adaptaciji kupatila po zahtevu klijenata.
fotografije
ODGUŠENJE KANALIZACIJE BANOVO BRDO
ODGUŠENJE KANALIZACIJE BANOVO BRDO
ODGUŠENJE KANALIZACIJE BANOVO BRDO 1
ODGUŠENJE KANALIZACIJE BANOVO BRDO 2
ODGUŠENJE KANALIZACIJE BANOVO BRDO 3
ODGUŠENJE KANALIZACIJE BANOVO BRDO 4
ODGUŠENJE KANALIZACIJE BANOVO BRDO 5