Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 4.0/8

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Odgušenje kanalizacije Altina 

Kako su u ovom beogradskom naselju dostupni brojni servisi, koji pored ostalog mogu i da izvrše ručno, ali i mašinsko odgušenje kanalizacije Altina, to je vrlo važno da klijent odabere upravo onu kompaniju koja mu se učini najprikladnijom. Naravno da se donekle razlikuju i cene, ali i period završetka radova, pa su upravo to informacije koje klijenti treba da uzmu u obzir prilikom izbora. 

Odgušenje kanalizacije Altina

Najvažnija informacija jeste da gotovo svi servisi, koji su specijalizovani za odgušenje kanalizacije Altina imaju praksu da klijentima nude i takozvane hitne intervencije, što znači da njihovi majstori izlaze na teren po pozivu u svako doba noći ili dana. Međutim, tada se u većini slučajeva primenjuju i drugačiji cenovnici, budući da se zahteva angažovanje majstora van radnog vremena, što svakako povećava cenu, pa će u skladu sa tim i biti formirana ponuda. 

Inače, princip je da se vrši kako ručno, tako i mašinsko odgušenje kanalizacije Altina, a što zapravo sve zavisi od stanja kanalizacionog sistema u nekom objektu. Ovde je važno naglasiti da majstori mogu pomenutu uslugu da pruže kako u medicinskim, odnosno ugostiteljskim objektima, tako isto i u okviru poslovnih prostorija, odnosno u zgradama, kućama ili stanovima, pa čak i u industrijskim postrojenjima i u fabrikama. 

U zavisnosti od zahteva klijenata, može biti izvršeno i dijagnostičko snimanje cevi mikro kamerama, a što se mahom primenjuje kada majstori nemaju mogućnost da ustanove gde je došlo do začepljenja i zbog čega. Pomoću specijalnih kamera oni će vrlo lako doći do tog saznanja i otkloniti konkretni problem u najkraćem mogućem roku. A posle dijagnostičkog snimanja, te pružene usluge, praksa je da bude izvršeno i takozvano kontrolno snimanje, kako bi majstori bili potpuno sigurni da problem više ne postoji. 

Pored toga što mogu izvršiti odgušenje kanalizacije Altina po zahtevu klijenata, ovi majstori mogu da izvrše i uslugu odgušenja slivnika, odnosno kada i sudopera, ali i pisoara, WC šolja i lavaboa, te uopšteno kanalizacionih i horizontala ili vertikala. 

Svakako mogu biti angažovani i za čišćenje septičkih jama, ali i za dezinfekciju i čišćenje, kao i ispiranje šahti. 

Iako jeste osnovna usluga, koju nude ovi servisi upravo odgušenje kanalizacije Altina, oni mogu svoje majstore poslati na teren i ukoliko klijent želi da da bude izvršena zamena, odnosno demontaža ili montaža sanitarija, kao i galanterije. Isto tako mogu pružiti i uobičajene vodoinstalaterske usluge, te biti angažovani prilikom adaptacije kupatila u bilo kom prostoru.
fotografije
ODGUŠENJE KANALIZACIJE ALTINA
ODGUŠENJE KANALIZACIJE ALTINA
ODGUŠENJE KANALIZACIJE ALTINA 1
ODGUŠENJE KANALIZACIJE ALTINA 2