Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Odgušenje kanalizacije Petlovo brdo 

Uzevši u obzir da postoji u ponudi sasvim dovoljno vodoinstalaterskih servisa, koji su pored ostalog specijalizovani i za odgušenje kanalizacije Petlovo brdo, vrlo je lako zainteresovanima da pronađu koji će kontaktirati kada imaju potrebu za tim. 

Odgušenje kanalizacije Petlovo brdo

Naročito je važno da svako, ko ima potrebu za uslugama, koje nude servisi za odgušenje kanalizacije Petlovo brdo zna da oni imaju i službu za hitne intervencije. Zapravo u bilo koje doba ne samo dana, nego i noći, te u dane vikenda i u toku praznika, majstori će brzo izaći na teren i maksimalno pomoći klijentima da reše nastali problem. Ali se hitne intervencije gotovo uvek naplaćuju prema nešto višem cenovniku, u odnosu na one usluge koje će majstor izvršiti u toku svog radnog vremena, a sa svim tim informacijama će na vreme vlasnici određenog prostora sigurno da budu upoznati. 

Naravno da ovi majstori mogu biti angažovani i ukoliko je potrebno izvršiti čišćenje septičkih jama ili šahti, odnosno njihovu profesionalnu dezinfekciju, ali i kada je neophodno da u industrijskom postrojenju bude izvršeno čišćenje kanalizacionog sistema.a  u zavisnosti od zahteva klijenata, ovi majstori mogu tom prilikom i da zbrinu medicinski otpad na zakonom propisan način. 

Kada je u pitanju osnovna usluga, dostupno je mašinsko odgušenje kanalizacije Petlovo brdo i ono, koje podrazumeva korišćenje specijalnih sajli za ručno odgušenje.

Ponuda se formira na osnovu procene majstora, pa iz tog razloga on mora nakon što dobije poziv od klijenta da izađe na teren. Zato i napominjemo da se klijent mora dogovoriti sa nadležnima u izabranom servisu kada će majstori moći da posete konkretni objekat, jer tako predviđa standardni postupak. A pošto budu utvrdili gde je nastao problem, oni će i predložiti klijentima da li je bolje da odgušenje kanalizacione vertikale, odnosno horizontale bude izvršeno mašinski ili ručno. 

U slučaju da u nekom prostoru postoji dodatni problem, a u smislu da majstori ne mogu da ustanove gde je tačno do začepljenja kanalizacionog sistema došlo, klijentima će biti preporučeno da bude izvršeno snimanje kanalizacionog sistema. Dijagnostičko snimanje mikro kamerama se vrši upravo iz tog razloga, jer u velikoj meri olakšava majstorima da poteškoće što je moguće brže i jednostavnije otklone. U principu, vrši se prvo dijagnostičko snimanje, posle čega sledi rešavanje problema koji je tom prilikom utvrđen, a nakon svega toga će majstori izvršiti i kontrolno snimanje, kako bi bili potpuno sigurni da su te poteškoće zaista i rešili. 
fotografije
ODGUŠENJE KANALIZACIJE PETLOVO BRDO
ODGUŠENJE KANALIZACIJE PETLOVO BRDO
ODGUŠENJE KANALIZACIJE PETLOVO BRDO 2
ODGUŠENJE KANALIZACIJE PETLOVO BRDO 3