Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Savamala 

Kako imaju i službu stručnjaka, čija dužnost je da izvršavaju hitne intervencije po pozivu građana, to svi specijalizovani vodoinstalaterski servisi praktično govoreći rade neprekidno. Preciznije, vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Savamala će izaći na teren i u toku noći ako je potrebno, ali i u dane vikenda, odnosno za vreme praznika, te se podrazumeva da će te usluge i po nešto skupljem cenovniku naplatiti od klijenata. 

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Savamala

Kada se javi ili problem u funkcionisanju kanalizacionog, odnosno vodovodnog sistema ili potreba za adaptacijom kupatila, odnosno za bilo kojom drugom uslugom, klijent bi trebalo izabrani vodoinstalaterski servis da kontaktira telefonom, kako bi precizirao detalje sa zaposlenima. 

U principu, skoro svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Savamala praktikuje da prvo izađe na teren, odnosno da konkretni objekat poseti i tom prilikom se upozna sa zahtevima klijenata, te posle toga i da pripremi ponudu za željene usluge. 

Sve ovo je posebno važno za odgušenje kanalizacije, jer upravo na osnovu zapažanja majstora biva doneta odluka da li će ta usluga biti izvršena mašinski ili ručno, odnosno uz primenu specijalnih sajli. 

Postoje situacije kada čak ni majstorima nije jednostavno da ustanove gde je poteškoća u funkcionisanju kanalizacionog sistema nastala, pa će tada klijentima preporučiti profesionalno dijagnostičko snimanje kanalizacionog sistema mikro kamerama. Na taj način će u relativno kratkom vremenskom periodu dobiti informacije o stanju kanalizacionog sistema, odnosno o tome gde je nastao problem, pa će samim tim i pronaći najbolji način da ga reši.

Takođe su ovi majstori specijalizovani i za čišćenje, odnosno dezinfekciju i otklanjanje masnoća i naslaga iz šahti, ali se podrazumeva da vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Savamala vrši i čišćenje separatora, odnosno septičkih jama i industrijskih postrojenja. 

Bitno je da apsolutno svi klijenti, koji su za bilo koju vodoinstalatersku uslugu zainteresovani znaju da ovi majstori mogu biti angažovani u svakom objektu. jednostavnije govoreći, oni mogu konkretne usluge da izvrše kako u svakom stambenom objektu, bez obzira da li je u pitanju kuća ili stan, te stambena zgrada, ali i u bilo koji zdravstvene institucije. 

Podrazumeva se da vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Savamala prihvata zahteve klijenata i vezano za rad u bilo kom ugostiteljskom ili smeštajnom objektu, ali i u fabrici, odnosno u nekoj firmi ili uopšteno o poslovnim prostorijama, to jest u bilo kom prostoru gde postoji potreba za nekom od pomenutih usluga.