Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 4.0/8

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Odgušenje kanalizacije Novi Beograd Piramida 

Na raspolaganju je zainteresovanima i ručno odgušenje kanalizacije Novi Beograd Piramida i mašinsko, a u kom slučaju se koriste specijalna savremena vozila, koja omogućuju da otčepljenje kanalizacionih horizontalna i vertikalna bude izvršeno pod pritiskom. 

Odgušenje kanalizacije Novi Beograd Piramida 

Kako većina servisa ima i službu za hitne intervencije, to je odgušenje kanalizacije Novi Beograd Piramida dostupno i u dane vikenda i u toku noći, ali i nakon što uobičajenog radno vreme samog servisa bude završeno. Napominjemo da kada su u pitanju hitne intervencije, cena usluge varira, te je obično viša od one, koja se naplaćuje za izvršenje istih usluga u toku radnog vremena majstora, ali će tačne informacije o tome svaki klijent naravno imati na vreme.

Da bi mogli sa uspehom da očiste kanalizacione horizontale, odnosno vertikale u bilo kom objektu, majstori prvo moraju da steknu uvid u trenutno stanje samog sistema, te da utvrde u čemu je problem.

Naravno da će im sve to pomoći i da odluče da li je potrebno izvršiti ručno ili mašinsko odgušenje kanalizacije Novi Beograd Piramida. Svakako da će klijentima predočiti koja usluga je u tom slučaju bolja, a i pripremiće ponudu, u koju ću uneti i informacije o roku završetka radova, ali i podatak o ceni konkretne usluge. 

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, majstori koji su zaposleni u ovim servisima, u principu relativno lako mogu da zaključe gde je nastao problem, te da u skladu sa time i odluče da li je bolje da bude primenjeno ručno ili mašinsko odčepljivanje kanalizacionog sistema. Međutim, ima i onih slučajeva, kada je najbolje izvršiti snimanje kanalizacionih cevi specijalnim mikro kamerama, a kako bidijagnostika bila što bolje izvršena. Naime, tom prilikom će majstori na osnovu snimaka saznati u čemu je problem i pronaći najbolje rešenje da ga sa uspehom otklone. Nakon što bude izvršeno dijagnostičko snimanje kanalizacionog sistema mikro kamerama, majstori će izvršiti odgušenje kanalizacije Novi Beograd Piramida uz pomoć specijalnih mašina ili ručno, a nakon toga će u skladu sa pravilima biti izvršena i usluga kontrolnog snimanja cevi, ne bi li na taj način utvrdili da je u potpunosti konkretna poteškoća otklonjena. 

Sve uobičajene vodoinstalaterske usluge nude zaposleni u ovim servisima, a oni mogu biti angažovani i prilikom renoviranja kupatila, ali i kada je potrebno očistiti kanalizacioni sistem u nekom industrijskom postrojenju, odnosno u hotelu ili zdravstvenoj instituciji, to jest u objektu bilo koje namene.
fotografije
ODGUŠENJE KANALIZACIJE NOVI BEOGRAD PIRAMIDA
ODGUŠENJE KANALIZACIJE NOVI BEOGRAD PIRAMIDA
ODGUŠENJE KANALIZACIJE NOVI BEOGRAD PIRAMIDA 2
ODGUŠENJE KANALIZACIJE NOVI BEOGRAD PIRAMIDA 3
ODGUŠENJE KANALIZACIJE NOVI BEOGRAD PIRAMIDA 4