Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalater Mića Muf

  • 063/262 242
  • 011/21 81 000
  • Beograd
  • Ocena: 4.9/53

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Vodoinstalater - VODOINSTALATERSKE USLUGE NOVI BEOGRAD Piramida 

Ponudom specijalizovanih vodoinstalaterskih servisa, koji se nalaze u okolini tržnog centra Piramida na Novom Beogradu su obuhvaćene brojne usluge, koji imaju za cilj da klijentima omoguće nesmetano korišćenje kuhinja i kupatila. 

Inače, vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Novi Beograd Piramida uključuje angažovanje majstora ne samo u privatnim kućama i stanovima, odnosno stambenim zgradama, nego i u okviru fabrika, zatim u medicinskim ustanovama, ugostiteljskim objektima i uopšteno govoreći, u svakom objektu gde je to potrebno, sasvim svejedno koja mu je namena. 

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Novi Beograd Piramida 

Posebno je važno odmah naglasiti da svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Novi Beograd Piramida ima i službu, koja vrši hitne intervencije kad god je to potrebno. Majstori mogu biti angažovani i u toku noći, ali i u dane vikenda, odnosno u periodu kada je konkretni vodoinstalaterski servis zatvoren, te se podrazumeva da će te usluge biti naplaćene po nešto višem cenovniku. 

Princip funkcionisanja ovih majstora je vrlo jednostavan i podrazumeva da nakon što dobiju poziv, oni imaju obavezu da izađu na teren, te da utvrde o kakvom problemu se radi, odnosno da saznaju koje zahteve klijent ima. Na osnovu toga će oni vrlo brzo i da pripreme ponudu, a u koju će uneti ne samo informacije o ceni, nego i rok za završetak radova, ako to bude bilo potrebno. 

Trebalo bi da znaju klijenti i to da osim popravke svih elemenata u kupatilima, vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Novi Beograd Piramida vrši i zamenu svih sanitarija, te ovi majstori mogu biti angažovani i prilikom adaptacije kupatila. U tom slučaju će oni ispoštovati zahteve klijenata, to jest osim demontaže starih sanitarija, izvršiti i sve potrebne popravke, odnosno montirati nove sanitarije, ali i pripremiti teren za postavljanje novih pločica. 

Usluga odgušenja kanalizacionih vertikala i horizontala je, isto tako u ponudi. Po potrebi, ovi majstori će izvršiti dijagnostičko snimanje kanalizacionih cevi mikro kamerama, a kasnije i kontrolno, te se podrazumeva da će uslugu odgušenja izvršiti ili ručno, odnosno uz korišćenje specijalnih sajli ili mašinski, a što sve zavisi od stepena za prljanje.
fotografije
VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD PIRAMIDA
VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD PIRAMIDA
VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD PIRAMIDA 2
VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD PIRAMIDA 3