Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Banjica 

Pored popravki vodovodnih i kanalizacionih sistema, zaposleni u specijalizovanim servisima na području tog dela Beograda će se pobrinuti da izvrše i odgušenje kanalizacije, ali i da omoguće klijentu da vrlo brzo otkloni bilo koji problem, koji je nastao u funkcionisanju kako kanalizacionog, tako i vodovodnog sistema. 

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Banjica

Podrazumeva se da će sve uobičajene usluge, a shodno zahtevima klijenata izvršiti svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Banjica i to u najkraćem mogućem roku. 

Od klijenata se očekuje da kontaktiraju servis i obaveste zaposlene o problemu koji je nastao u funkcionisanju kako kanalizacionog sistema, tako isto i vodovodnog. 

Bez obzira da li se radi o stanovima ili stambenim zgradama, odnosno industrijskim postrojenjima ili medicinskim ustanovama, te poslovnim objektima, ovi majstori će nastojati da što je moguće pre otklone problem koji je nastao. 

Prilikom vršenja usluge odgušenja kanalizacije, ovi majstori mogu po zahtevu klijenata, ali i po potrebi da izvrše i snimanje kanalizacionog sistema mikro kamerama, a kako bi sa sigurnošću mogli da utvrde gde je nastao problem i da bi ga što brže otklonili. 

Napominjemo da svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Banjica omogućuje klijentima i čišćenje septičkih jama, ali i njihovu dezinfekciju, te po zahtevu mogu izvršiti i čišćenje kanalizacionog sistema u industrijskim postrojenjima i odvoženje industrijskog otpada, a uz maksimalno poštovanje zakonskih normi. 

Naravno da se hitne intervencije mogu vršiti po zahtevu klijenata, a budući da majstori izlaze na teren nakon završenog radnog vremena ili u toku noći. Inače, tom prilikom se primenjuje viši cenovnik, s tim da se podrazumeva da će prethodno svaki klijent biti sa tim upoznat. 

A ukoliko bude potrebno, angažovani vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Banjica će izvršiti i postavljanje vodovodne instalacije, ali i njenu zamenu, te se podrazumeva da će bilo koji kvar otkloniti u najkraćem mogućem roku. 

Adaptacija kupatila u bilo kom prostoru će, takođe po zahtevu klijenata biti izvršena, a ovi majstori su specijalizovani i za demontažu, odnosno montažu galanterije i sanitarija, te za podziđivanje kada i ostale usluge koje je neophodno izvršiti prilikom renoviranja kupatila. 

Pored popravki vodokotlića, lavaboa i sudopera, odnosno WC šolja i bidea, kao i kada i tuš kabina, te pisoara i ventila, može biti izvršena i njihova zamena. 

Svakako da vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Banjica uključuje i uvođenje vode u novoizgrađene objekte, a dostupna je i usluga mašinskog odgušenja kanalizacije kada je to potrebno.
fotografije
VODOINSTALATER BANJICA
VODOINSTALATER BANJICA
VODOINSTALATER BANJICA 1
VODOINSTALATER BANJICA 2
VODOINSTALATER BANJICA 3
VODOINSTALATER BANJICA 4
VODOINSTALATER BANJICA 5
VODOINSTALATER BANJICA 6
VODOINSTALATER BANJICA 7
VODOINSTALATER BANJICA 8