Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Avala 

Osim za standardne vodoinstalaterske usluge, zaposleni u specijalizovanim servisima, koji se nalaze u brojnim podavalskim naseljima će izvršiti i snimanje kanalizacionih sistema mikro kamerama, ali i odgušenje kanalizacije, te sve ostale usluge koje klijenti budu zahtevali. 

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Avala 

U ponudi brojnih servisa se nalaze uobičajene vodoinstalaterske usluge, ali i one koje su donekle specifične, kao što je na primer snimanje kanalizacionih horizontala i vertikala mikro kamerama. U principu, vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Avala će tu dijagnostičku metodu primeniti ukoliko je potrebno u nekom prostoru izvršiti odgušenje, a nije lako da utvrde gde je tačno problem nastao. 

Napominjemo da osim mogućnosti da odgušenje kanalizacionih sistema bude izvršeno ručno, postoji i ona koja podrazumeva mašinsko odgušenje kanalizacije. U skladu sa stanjem celokupnog kanalizacionog sistema u okviru predmetnog objekta će i biti odlučeno koja od tih usluga će biti primenjena. 

Zahvaljujući činjenici da koriste najsavremenije alati i metode, ovi majstori mogu da izvrše i sve usluge koje su vezane za adaptaciju kuhinje ili kupatila. A u tom slučaju vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Avala vrši demontažu starih sanitarija, potom skidanje starih pločica, ali i montažu novih sanitarija i kupatilske galanterije, te postavljanje podloge za nove pločice. Takođe mogu i da zamene sve elemente vodovodne instalacije koji su u kvaru, odnosno da izvrše sitnije i krupnije popravke u okviru konkretnog prostora, to jest sve zahteve klijenata da ostvare.

Specijalizovani su i za podzđivanje kada, a podrazumeva se da mogu i u bilo koji novoizgrađeni objekat da postave vodovodne instalacije, kao i kanalizacione.

Sanaciju oštećenih cevi će, isto tako po zahtevu klijenti da izvrše, ali će se pobrinuti i da poprave, odnosno zamene i vodokotlić, sudoperu i bojler, ali i WC šolju, te umivaonik i ventile.

Zapravo sve takozvane kućne popravke izvršava skoro svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Avala, a može biti angažovan i u industrijskom postrojenju bilo koje vrste, kada će se pobrinuti i za industrijski otpad, koji će odložiti uz maksimalno poštovanje aktuelnih zakonskih pravila.
fotografije
VODOINSTALATER AVALA
VODOINSTALATER AVALA
VODOINSTALATER AVALA 2
VODOINSTALATER AVALA 3