Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Odgušenje kanalizacije Južni bulevar 

Uz to što klijentima mogu da ponude odgušenje kanalizacije Južni bulevar uz primenu ručnih sajli, majstori koji su zaposleni u brojnim specijalizovanim servisima će se potruditi i kad god je to potrebno da odčepljivanje kanalizacionog sistema izvrše mašinski. Naravno, sve zavisi od toga u kojoj meri je kanalizaciona vertikala i horizontala zaprljana, pa će na osnovu procene majstora na terenu i biti doneta odluka koja usluga je bolja, odnosno koja će imati u tom slučaju bolji efekat. 

Odgušenje kanalizacije Južni bulevar 

Svakako je obavezan klijent da prvo kontaktira izabrani vodoinstalaterski servis, a kako bi dogovorio sa majstorima termin izlaska na teren. Naime, potrebno je da oni prvo steknu jasan uvid u stanje i vertikala i horizontala u samom objektu, kako bi procenili da li je bolje da odgušenje kanalizacije Južni bulevar izvrše uz korišćenje mašina ili ručno. 

U situacijama kada je začepljenje nastalo na vrlo nepristupačnom delu kanalizacionog sistema, potrebno je da majstori izvrše i dijagnostičku uslugu, koja je u tom slučaju dodatna. Zapravo će oni uz pomoć mikro kamera da izvrše snimanje kanalizacionog sistema, te da na taj način ustanove gde je tačno problem, odnosno da odluče kako je najbolje da ga reše. 

Neprekidno rade gotovo svi servisi, koji pored ostalog nude i odgušenje kanalizacije Južni bulevar, uzevši u obzir da u okviru skoro svakoga od njih funkcioniše i tim majstora koji vrše hitne intervencije po pozivu građana. Zapravo, osim u toku noći i u dane vikenda, ovi majstori mogu na teren da izađu i za vreme praznika, odnosno kad god ih klijent bude kontaktirao. Podrazumeva se da hitne intervencije gotovo svaki servis naplaćuje po cenovniku, koji je mahom malo viši od standardnog. 

U pojedinačnim stambenim jedinicama i celokupnom stambenim zgradama, ali i u okviru privatnih kuća, te kancelarija i industrijskih postrojenja će biti izvršeno profesionalno odgušenje kanalizacije Južni bulevar. Isto tako ovi majstori mogu biti angažovani i u bilo kom smeštajnim objektu, zatim u u ugostiteljskim objektima, te u okviru bilo koje zdravstvene institucije, ali i u svakom drugom objektu gde postoji bilo kakav problem u funkcionisanju kanalizacionih vertikala ili horizontala.
fotografije
ODGUŠENJE KANALIZACIJE JUŽNI BULEVAR
ODGUŠENJE KANALIZACIJE JUŽNI BULEVAR
ODGUŠENJE KANALIZACIJE JUŽNI BULEVAR 2
ODGUŠENJE KANALIZACIJE JUŽNI BULEVAR 3