Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 4.0/8

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Odgušenje kanalizacije Palilula 

Na području jedne od najprostranijih beogradskih opština postoji veliki broj servisa, u čijoj ponudi se nalazi i usluga odgušenja kanalizacije. Majstori koji su za nju zaduženi će nakon poziva od strane klijenta da izađu na teren u najkraćem roku, kako bi obavili procenu stanja i utvrdili šta je potrebno učiniti da bi nastali problem bio što brže otklonjen. 

Odgušenje kanalizacije Palilula

Prvo i osnovno što svi klijenti moraju znati jeste da servisi, koji vrše odgušenje kanalizacije Palilula imaju i tim za hitne intervencije, što znači da i nakon završenog radnog vremena, odnosno u toku noći oni mogu izaći na teren i otklone nastali problem. Vrlo je važno napomenuti i to da se vodoinstalaterske usluge, odnosno odgušenje kanalizacionih vertikala i horizontala van radnog vremena ili u toku noći naplaćuje prema drugačijem cenovniku, a podrazumeva se da će sve informacije o ceni biti na raspolaganju vlasnicima prostora. 

Isključivo u zavisnosti od toga o koliko velikom zaprljanju se radi će majstori odlučiti da li je potrebno izvršiti mašinsko ili ručno odgušenje kanalizacije, pa će u skladu sa tim i formirati ponudu. 

Može se dogoditi da ne postoji mogućnost da na osnovu procene odluče koju uslugu treba pružiti, pa se tada obično praktikuje da bude izvršeno specijalističko snimanje kanalizacionih instalacija, kako bi bili sigurni šta je dovelo do problema u funkcionisanju tog sistema. Biće informisani vlasnici prostora i o tome da je potrebno u određenom vremenskom periodu nakon što bude bilo izvršeno mašinsko ili ručno odgušenje u tom prostoru, da još jednom bude izvršeno takozvano kontrolno snimanje kanalizacionog sistema, a kako bi bilo garantovano da je problem zaista otklonjen. 

Klijenti će biti informisani i o tome da brojni servisi specijalizovani za odgušenje kanalizacije Palilula nude i usluge, koje uključuju odgušenje sifona, kao i slivnika i kada, ali i lavaboa, tuš kabina i pisoara, odnosno WC šolja. 

Isto tako se u ponudi nalaze i usluge koje se smatraju standardnim, a koje podrazumevaju adaptacije kupatila, odnosno sve vrste popravki na sanitarijama i vodovodnim, te kanalizacionim sistemima, kako u kupatilima, tako isto i u kuhinjama. 

Ukoliko bude bilo potrebno, može da bude izvršeno i čišćenje i ispiranje šahti, odnosno ispiranje taloga i masnoća iz celokupnih kanalizacionih sistema i to kako u industrijskim objektima, tako isto i u poslovnim i stambenim. 

Trebalo bi istaći i to da servisi koji vrše odgušenje kanalizacije Palilula, po zahtevu klijenata mogu da izvrše i čišćenje septičkih jama, kao i crpljenje separatora i njihovo pranje. 

Kad god to bude bilo potrebno, vodoinstalateri mogu biti angažovani i za montažu sanitarija, odnosno baterija, ali i za zamenu dotrajalih kanalizacionih ili vodovodnih cevi, te za mnoge druge vodoinstalaterske usluge.
fotografije
ODGUŠENJE KANALIZACIJE PALILULA 2
ODGUŠENJE KANALIZACIJE PALILULA 2
ODGUŠENJE KANALIZACIJE PALILULA 3
Odgušenje kanalizacije Palilula 4
Odgušenje kanalizacije Palilula 5
Odgušenje kanalizacije Palilula 6
Odgušenje kanalizacije Palilula 7