Beograd

064/64 76 709
Vodoinstalaterski servis Protok slika

Beograd

064/65 80 739
Vodoinstalter Žubor slika

Beograd

064/89 73 712
Vodoinstalater Brzi slika

Beograd

063/262 242
Vodoinstalater Mića Muf slika

Beograd

065/25 86 325
Vodoinstalaterski servis Vodenica slika

Beograd

066/269 573
Vodovodni servis Izvor slika

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Gardoš 

Majstori sa dugogodišnjim iskustvom su zaposleni u svim vodoinstalaterskih servisima, koji se nalaze na području ovog dela gradske opštine Zemun. Iz tog razloga i navodimo da svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Gardoš pruža sve neophodne garancije klijentima na izvršene radove, a uz to se svi trude da omoguće zainteresovanima i vrlo konkurentne cene. 

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Gardoš

Potrudiće se u što kraćem roku gotovo svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge gardos izvrši zahteve klijenata, te da pruži maksimalno kvalitetne usluge, a po najpristupačnim cenama. 

Očekuje se da prvo putem telefona izabrani servis svaki klijent kontaktira, te da precizno dogovori sa majstorima kada mogu da izađu na teren, jer oni imaju obavezu prvo da se slušaju zahteve klijenata, a zatim i da procene stanje određenog prostora, jer je sve to neophodno da bi mogli ponudu za željene usluge da pripreme. 

Podrazumeva se da ovi majstori mogu izvršiti zamenu ventila, odnosno njihovu popravku, te će svakako po zahtevu klijenata vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Gardoš izvršiti i adaptaciju celo kupatila. U tom slučaju, majstori mogu da demontiraju sve stare sanitarije, odnosno kupatilsku galanteriju, a potom i da izvrše sve popravke koje su neophodne na vodovodnom sistemu u tom kupatilu. Posle toga, a shodno zahtevima klijenata oni mogu i da montiraju nove sanitarne elemente i kupatilsku galanteriju, pa čak ako to vlasnici prostora budu zahtevali, oni će pripremiti i podlogu, kako bi mogle da budu postavljene nove pločice. 

Svakako da mogu biti angažovan i ovi majstori i za montaža tuš kabina, a po zahtevu klijenata će izvršiti i podziđivanje kade. Zamena baterija, odnosno njihova popravka, ali i zamena grejača na bojlerima i uopšteno, sve vrste popravki na kupatilskim elementima će biti isto tako izvršene, kad god je to potrebno. 

Po zahtevu klijenata će vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Gardoš takođe izvršiti i čišćenje septičkih jama, odnosno separatora i šahti, a takođe majstori mogu da izvrše i njihovu dezinfekciju, odnosno ispiranje, opet sve u dogovoru sa klijentom. 

Bitno je da istaknemo informaciju da skoro svaki servis nudi klijentima mogućnost hitnih intervencija, što znači da po pozivu građana majstori mogu na teren da izađu i nakon što je radno vreme samog servisa završeno, odnosno u toku noći, za vreme praznika ili u dane vikenda, pa se podrazumeva da će tom prilikom primenjivati nešto viši cenovnik od onoga koji je uobičajen. 
fotografije
VODOINSTALATER GARDOŠ
VODOINSTALATER GARDOŠ
VODOINSTALATER GARDOŠ 2
VODOINSTALATER GARDOŠ 3