Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 4.0/8

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Odgušenje kanalizacije Crveni krst

Pored mogućnosti da bude izvršeno ručno odgušenje kanalizacije Crveni krst, a u kom slučaju majstori koriste specijalne sajle, kada su prisutna veća zaprljanja ili je do začepljenja došla na nešto najzgodnijem mestu, oni će odgušenje kanalizacionih horizontala ili vertikala izvršiti pod pritiskom, odnosno uz korišćenje specijalnih vozila. 

Odgušenje kanalizacije Crveni krst

Uzevši u obzir da je dostupna opcija, koja podrazumeva i ručno i mašinsko odgušenje kanalizacije Crveni krst, to je i važno da majstori budu upoznati sa problemom u samom objektu, to jest da lično izađu na teren te da utvrde precizno gde je problem nastao, odnosno da odluče koju od pomenutih usluga će primeniti u tom slučaju. 

Baš iz tog razloga se od klijenata zahteva da prilikom kontakta sa izabranim servisom preciziraju kada će biti moguće da majstori izađu na teren, odnosno da sam objekat posete i procene koju od pomenutih vrsta odgušenja će izvršiti. 

Istakli bismo i to da postoji mogućnost snimanja mikro kamerama celokupnog kanalizacionog sistema u određenom objektu, a što je specifična dijagnostička metoda, koja se primenjuje sa ciljem lakšeg sprovođenja postupka odčepljenja. Naime, majstori će specijalne mikro kamere tom prilikom koristiti i izvršiti snimanje, pa će u skladu sa tim i biti u prilici da odluče da li je bolje da odgušenje kanalizacije Crveni krst bude izvršeno mašinski ili ručno. 

Svaki vodoinstalaterski servis, koji nudi i pomenutu uslugu, ima uobičajeno radno vreme, ali i tim stručnjaka koji dežuraju, to jest koji vrše hitne intervencije po pozivu klijenata. A osim u toku noći, ovi majstori će izaći na teren kad god je to potrebno, bez obzira da li je vikend ili neki praznik, s tim što se podrazumeva da se drugačiji cenovnik primenjuje prilikom hitnih intervencija. 

Svakako da će posle provere stanja na terenu, majstori odlučiti kako će biti izvršeno odgušenje kanalizacije Crveni krst, pa će prema tome i da naprave ponudu, odnosno da informišu vlasnike bilo stambenog ili poslovnog, kao i svakog drugog prostora o tome i koliko će koštati navedena usluga i koliko dugo bi trebalo da traje postupak odčepljivanja kanalizacionog sistema. A o svemu tome će i vrlo precizno da informišu klijente, s tim da na njihov zahtev mogu da izvrše i bilo koju drugu vodoinstalatersku uslugu.