Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Voždovac

Baš zato da se većina problema sa funkcionisanjem kanalizacionog, ali i vodovodnog sistema dešava ili tokom noći ili u doba kada nije uobičajeno radno vreme servisa, to gotovo svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Voždovac praktikuje da ima službu za hitne intervencije. Na taj način je klijentima značajno olakšava sve, jer mogu u relativno kratkom vremenskom periodu da nastave nesmetano da funkcionišu u svom stanu, odnosno poslovnom prostoru, s tim što se ove usluge primenjuju i u okviru zdravstvenih institucija, industrijskih postrojenja i u bilo kojim drugim objektima. 

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Voždovac 

Naravno da su prvenstveno zastupljene standardne usluge, koje podrazumevaju sve vrste popravki i vodovodnih i kanalizacionih instalacija i to kako u bolnicama i ostalim zdravstvenim institucijama, tako isto i industrijskim postrojenjima, ali i u stanovima, u zgradama i kućama, te poslovnim prostorima. 

Svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Voždovac će omogućiti klijentima popravku i zamenu česmi, odnosno baterija i sifona, kao i ventila. Isto tako će shodno potrebama i zahtevima klijenata ovi majstori da poprave bojler ili da zamene, odnosno postave novi, a sve to isto mogu uraditi i sa kadom, lavaboom i WC šoljom, odnosno tuš kabinom i ostalim sanitarijama. 

Ukoliko dođe do poteškoća u radu kanalizacionog sistema, biće izvršeno odgušenje kanalizacije. ovde moramo napomenuti da gotovo svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Voždovac omogućuje vršenje čišćenja uz korišćenje ili specijalnih vozila ili električnih sajli. U principu, nakon što budu utvrdili o kom stepenu zagušenja se radi, oni će odlučiti i na koji način će vršiti čišćenje kanalizacionih vertikala ili horizontala. Naravno da postoje situacije kada nije moguće lako utvrditi zbog čega je došlo do poteškoća u funkcionisanju kanalizacije, pa će tada klijentima biti naglašeno da je najbolje izvršiti dijagnostičko snimanje kanalizacionog sistema uz korišćenje mikro kamera. Trebalo bi da odmah posle toga vodoinstalater zna kako da otkloni konkretni problem, a u narednom periodu će biti predloženo vlasniku tog prostora da bude izvršeno i kontrolno snimanje, kako bi sa sigurnošću bilo utvrđeno da je problem u potpunosti otklonjen. 

Vlasnici prostora koji žele da adaptiraju kupatilo bi trebalo da kontaktiraju odabrani vodoinstalaterski servis, koji se nalazi na području beogradske opštine Voždovac i da se sa majstorima dogovori o svim detaljima, odnosno da precizira i rok završetka radova i cenu. 

Ko god bude to želeo, može zadužiti ove stručnjake da iz vrše zamenu dotrajalih vodovodnih cevi, ali i kanalizacionih. 

Pored ostalog, gotovo svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Voždovac nudi mogućnost čišćenja septičkih jama, ali i njihovu dezinfekciju. A u skladu sa trenutno aktuelnim propisima može biti izvršeno i čišćenje šahti, kao i sve ostale vodoinstalaterske usluge.
fotografije
VODOINSTALATER VOŽDOVAC 20
VODOINSTALATER VOŽDOVAC 20
VODOINSTALATER VOŽDOVAC 19
VODOINSTALATER VOŽDOVAC 18
VODOINSTALATER VOŽDOVAC 17
VODOINSTALATER VOŽDOVAC 16
VODOINSTALATER VOŽDOVAC 15
VODOINSTALATER VOŽDOVAC 14
VODOINSTALATER VOŽDOVAC 13
VODOINSTALATER VOŽDOVAC 12
VODOINSTALATER VOŽDOVAC 11
VODOINSTALATER VOŽDOVAC 10
VODOINSTALATER VOŽDOVAC 9
VODOINSTALATER VOŽDOVAC 1
VODOINSTALATER VOŽDOVAC 2
VODOINSTALATER VOŽDOVAC 3
VODOINSTALATER VOŽDOVAC 4
VODOINSTALATER VOŽDOVAC 5
VODOINSTALATER VOŽDOVAC 6
VODOINSTALATER VOŽDOVAC 7
VODOINSTALATER VOŽDOVAC 8
VODOINSTALATER VOŽDOVAC