Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Ada Ciganlija

Na području ovog dela grada Beograda postoje brojni servisi, koji su specijalizovani kako za pružanje uobičajenih vodoinstalaterskih usluga, tako isto i za usluge odgušenja kanalizacionih horizontala i vertikala, ali i za mnoge druge, što u principu sve zavisi od zahteva klijenata, to jest vlasnika prostora. 

Potrebno je naglasiti da svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Ada Ciganlija može biti angažovan kako u stambenim zgradama, odnosno u pojedinačnim stambenim jedinicama i kućama, tako isto i u industrijskim postrojenjima, zatim u medicinskim institucijama, te u okviru ugostiteljskih objekata i uopšteno, u bilo kom drugom prostoru gde to bude bilo potrebno. 

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Ada Ciganlija 

Uz to što može celokupnu vodovodnu instalaciju postaviti u novoizgrađenim objektima bilo koje namene, svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Ada Ciganlija može biti angažovan i ukoliko je potrebno izvršiti odgušenje kanalizacije. Sasvim je svejedno da li je zagušenje u kanalizacionoj horizontalni ili vertikalni, jer će ovi majstori u najkraćem mogućem roku taj problem rešiti. Postoji mogućnost i da bude izvršeno snimanje cevi mikrokamerama, kako bi što brže bio ustanovljen kvar i da bi naravno on bio rešen. 

Prilikom čišćenja kanalizacionih sistema u industrijskim objektima će ovi majstori, a shodno dogovoru koji budu imali sa nadležnima, da odvezu industrijski otpad i da ga tretiraju u skladu sa pravilima. 
U bilo kom objektu može biti izvršena montaža sanitarija, odnosno celokupne kupatilske galanterije, a podrazumeva se da će ovi stručnjaci montirati kako pisoare, lavaboe i kade, tako i bojlere, vodokotliće i tuš kabine, ali i slivnike i baterije, te celokupnu galanteriju i sanitarije, opet sve na osnovu dogovora koji budu imali sa vlasnikom tog prostora. 

Popravka, odnosno reparacija i zamena, kao i postavljanje vodovodnih cevi i ventila je, isto tako u ponudi, a podrazumeva se da će vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Ada Ciganlija otkloniti bilo koji problem u funkcionisanju tog sistema. 

Naravno da pomenuti majstori mogu biti angažovani i ukoliko klijent želi da renovira kupatilo, a neophodno je da se oni usaglase oko svih detalja. Pored ostalog, oni će demontirati, odnosno montirati nove sanitarije galanteriju, zatim podzidati kadu i postaviti pločice, to jest izvršiti apsolutno sve ono što klijent od njih bude zahtevao i oko čega će se prethodno detaljno usaglasiti.
fotografije
VODOINSTALATER ADA CIGANLIJA
VODOINSTALATER ADA CIGANLIJA
VODOINSTALATER ADA CIGANLIJA 1
VODOINSTALATER ADA CIGANLIJA 2