Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Leštane

Kako u radno vreme konkretnog servisa, tako vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Leštane mogu izvršiti zahteve klijenata i nakon završenog radnog vremena, te u toku noći, uzevši u obzir da su specijalizovani i za hitne intervencije. Vrlo brzo pošto dobiju poziv od klijenata, majstori će da izađu na teren, kako bi videli stanje kanalizacionog ili vodovodnog sistema, te da bi ustanovili šta je potrebno da učine da bi otklonili problem koji ometa njegovo funkcionisanje. 

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Leštane

Uzevši u obzir da hitne intervencije podrazumevaju rad majstora koji se tretira kao dodatni, to podrazumeva da vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Leštane takve intervencije naplaćuju na drugačiji način, nego one koje se izvršavaju u toku radnog vremena. Svi klijenti će blagovremeno da dobiju informacije ne samo o ceni konkretne usluge, nego i o vremenu završetka radova. 

Biće po zahtevu klijenata izvršeno i odgušenje kanalizacije, kako u kućama i stanovima, odnosno u okviru stambenih zgrada, tako isto i u objektima koji su poslovne namene. Naravno da ovi majstori imaju mogućnost da izvrše i odgušenje kanalizacije u industrijskim postrojenjima, odnosno u hotelima, te medicinskim i ugostiteljskim objektima, to jest na bilo kojoj lokaciji gde je to neophodno. Napominjemo da osim ručnog odgušenja kanalizacije, postoji mogućnost i mašinskog, a svakako se ponuda formira na osnovu procene majstora. Nakon što izađe na teren, vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Leštane će odlučiti koja od opcija je bolja, to jest da li je praktičnije izvršiti odgušenje mašinski ili ručno. Po potrebi će klijentima ponuditi i uslugu snimanja kanalizacionog sistema specijalnim kamerama, a kako bi dijagnostika bila što uspešnija. 

Kada vlasnik objekta želi da renovira kupatilo, potrebno je da se sa zaposlenima u izabranom servisu dogovori oko svih detalja, budući da su majstori specijalizovani kako za zamenu i popravku svih sanitarija, tako isto i za podziđivanje kade, zatim za zamenu pločica, te za mnoge druge usluge koje klijent bude zahtevao. 

Isto tako bi bilo dobro napomenuti i to da je za čišćenje septičkih jama specijalizovan gotovo svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Leštane, a što će biti izvršeno u najkraćem mogućem roku. Naravno da ovi majstori mogu izvršiti i čišćenje šahti i separatora, kao i njihovu dezinfekciju po zahtevu klijenata.
fotografije
VODOINSTALATER LEŠTANE
VODOINSTALATER LEŠTANE
VODOINSTALATER LEŠTANE 1
VODOINSTALATER LEŠTANE 2