Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Odgušenje kanalizacije Ledine 

Pored mogućnosti da ručno bude izvršeno odgušenje kanalizacije Ledine i to u bilo kom objektu, bez obzira na njegovu namenu, površinu ili starost, dostupna je i usluga mašinskog odgušenja, u kom slučaju zaposleni u specijalizovanim servisima koriste namenske alate i mašine. 

Odgušenje kanalizacije Ledine 

Očekuje se prvenstveno od svakoga, ko je zainteresovan za odgušenje kanalizacije Ledine, da putem telefona kontaktira servis, koji prethodno bude izabrao, kako bi se sa nadležnima precizno dogovorio o terminu izlaska na teren. Stvar je u tome, da majstori moraju prvo steći uvid u stanje kanalizacionih cevi, odnosno kanalizacionih horizontala i vertikala u datom objektu, a da bi mogli da donesu odluku o tome hoće li biti dovoljno da primene samo ručnu sajlu ili je, ipak neophodno da koriste vozila, kako bi konkretni problem otklonili.

Ističemo da osim u radno vreme odabranog servisa, odgušenje kanalizacije na zahtev zainteresovanih može biti izvršeno i u dane vikenda, odnosno u toku noći, ali i tokom praznika. Takve usluge se tretiraju kao hitne intervencije, te ih obično servisi i naplaćuju prema nešto skupljem cenovniku od standardnog, a svakako upoznaju klijenta prethodno i sa cenom i sa brzinom izvršenja usluge. 

Snimanje kanalizacionog sistema mikro kamerama je, takođe usluga koja je dostupna u brojnim servisima te vrste širom ovog beogradskog naselja. Budući da postoje slučajevi, kada nije dovoljno da majstor samo izvrši procenu stanja, odnosno kada je teško ustanoviti zbog čega je došlo do začepljenja kanalizacionog sistema, tada se kao rešenje preporučuje upravo snimanje cevi. Na osnovu snimka će majstori znati gde je došlo do začepljenja, odnosno biće im jasnije kako je najbolje da pristupe rešavanju tog problema. 

Shodno iznetim zahtevima, firme zadužene za odgušenje kanalizacije Ledine će izvršiti i čišćenje septičkih jama, odnosno njihovu dezinfekciju, a isto tako mogu i da izvrše čišćenje separatora, kao i šahti, te odgušenje kanalizacije u okviru industrijskih postrojenja, kada će se pobrinuti adekvatno i za industrijski otpad i njegovo skladištenje. 

Inače, osim u industrijskim postrojenjima i privatnim stanovima i kućama, ovi majstori će pružiti uslugu odgušenja kanalizacionih horizontala i vertikala, odnosno lavaboa, kada i WC šolja, te sudopera i tuš kabina i u hotelima, odnosno zdravstvenim institucijama, tako da generalno govoreći oni te usluge vrše u svakom objektu, kada to od njih bude bilo zahtevano.