Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 4.0/8

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Košutnjak

Ovom prilikom ćemo izdvojiti iz ponude ne samo uobičajene usluge koje vrše vodoinstalateri, nego i one koje se tretiraju kao specifične. Tako će po zahtevu klijenata vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Košutnjak izvršiti odgušenje kanalizacije, na primer, te na osnovu procene stanja celog sistema ponuditi klijentima i snimanje kanalizacionih cevi mikro kamerama, a da bi što pre bila urađena adekvatna dijagnostika. 

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Košutnjak

Kako tokom radne sedmice, tako i u dane vikenda, ali i tokom celog dana, odnosno noći skoro svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Košutnjak su na raspolaganju klijentima. S obzirom na to da u većini servisa ovog tipa postoji i tim stručnjaka, koji dežuraju, to su dostupne i hitne intervencije po pozivu vlasnika određenog prostora ili nadležnog lica. 

Bitno je ovom prilikom da napomenemo i to da ovi stručnjaci osim u privatnim kućama i stanovima, konkretne usluge vrše i u okviru celih stambenih zgrada, odnosno u bilo kom poslovnom objektu. Ne samo da mogu biti angažovani u fabrikama i industrijskim postrojenjima, već i u okviru bilo kog hotela, kafića ili restorana, da se podrazumeva da ih klijenti mogu zadužiti i za izvršenje vodoinstalaterskih usluga u okviru domova zdravlja, potom bolnica i uopšteno govoreći u bilo kom objektu, bez obzira koja mu je namena ili površina. 

Kada klijent želi u svom prostoru da adaptira kupatilo, vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Košutnjak će izvršiti sve ono što je potrebno, a kako bi kupatilo bilo renovirano u skladu sa željama klijenta.

Naravno da će poskidati sve stare sanitarije i galanteriju, a zatim izvršiti i sve neophodne popravke na vodovodnom sistemu, odnosno kanalizacionom u tom objektu. Isto tako mogu po zahtevu klijenata i da skinu stare pločice, a zatim i da pripreme podlogu kako bi bile postavljene nove, te generalno govoreći da izvrše sve popravke koje klijent u datom momentu bude zahtevao. 

Za čišćenje septičkih jama, ali i šahti, te za njihovu stručnu dezinfekciju su specijalizovani, takođe ovi majstori.
fotografije
VODOINSTALATER KOŠUTNJAK
VODOINSTALATER KOŠUTNJAK
VODOINSTALATER KOŠUTNJAK 1
VODOINSTALATER KOŠUTNJAK 2