Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Kotež 

Uz standardne vodoinstalaterske usluge, zaposleni u specijalizovani servisima, koji su smešteni na području beogradskog naselja Kotež će se pobrinuti da omoguće klijentima i uslugu odgušenja kanalizacije, ali i čišćenje i dezinfekciju bilo septičkih jama ili šahti. Isto tako je gotovo svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Kotež specijalizovan i za uvođenje vode u novoizgrađene objekte, odnosno za postavljanje vodovodnih i kanalizacionih instalacija. 

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Kotež 

Najbitnije je da apsolutno svako, ko je zainteresovan za ove usluge zna da gotovo svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Kotež po pozivu klijenata izlazi na teren u najkraćem mogućem roku, a sasvim svejedno da li je u pitanju radni dan, vikend ili praznik, odnosno u bilo koje doba dana i noći. Zapravo je stvar u tome da ovi majstori vrše hitne intervencije, što znači da u principu mogu vrlo brzo pomoći klijentima, odnosno vlasnicima određenog prostora da konkretni problem vezano za rad vodovodnog ili kanalizacionog sistema što pre.

Međutim, ono sa čime klijenti moraju biti upoznati u tom slučaju jeste da se hitne intervencije gotovo uvek naplaćuju po nešto višem cenovniku od onoga, koji se primenjuje u toku radnog vremena samog servisa, te se naravno podrazumeva da će svaki klijent ponaosob sa time prethodno da bude upoznat. 

Naglašavamo da su konkretne usluge primenljive kako u privatnim stanovima i kućama, odnosno u okviru bilo koje stambene zgrade, tako isto i u nekom ugostiteljskom objektu, zatim u okviru bolnica ili domova zdravlja, te u ostalim medicinskim ustanovama, kao i uopšteno govoreći u svakom drugom objektu, a sasvim svejedno koja mu je primarna namena. 

Još bi trebalo napomenuti i to da vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Kotež vrši i mašinsko, odnosno ručno odgušenje kanalizacije u svim objektima. A u zavisnosti od nivoa zaprljanja, odnosno od toga šta je dovelo do poteškoća u funkcionisanju tog sistema, biće procenjeno koju uslugu je u tom prostoru bolje izvršiti, pa će u skladu sa svime time da bude formirana i zvanična ponuda. Ukoliko to bude bilo potrebno, klijentima će biti tom prilikom ponuđeno i dijagnostičko snimanje cevi mikro kamerama, a što će maksimalno uticati na brže rešavanje nastalog problema. 

Podrazumeva se da majstori zaposleni u tim servisima mogu da budu zaduženi i za renoviranje kupatila, u kom slučaju po zahtevu klijenata oni mogu da izvrše pripremu poda, odnosno zida za postavljanje pločica, ali i da skinu stare sanitarije i druge elemente, te da kasnije, a nakon završenih radova izvrše i postavku novih sanitarnih elemenata i galanterije.
fotografije
VODOINSTALATER KOTEŽ
VODOINSTALATER KOTEŽ
VODOINSTALATER KOTEŽ 2
VODOINSTALATER KOTEŽ 3