Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 4.0/8

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Braće Jerković 

Iz ponude brojnih vodoinstalaterskih servisa, koji se nalaze na području beogradskog naselja Braće Jerković svakako treba izdvojiti uslugu odgušenja kanalizacije, koja se vrši po hitnom postupku, ali i mnoge druge standardne i nestandardne vodoinstalaterske usluge. 

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Braće Jerković

Olakšavajuća okolnost za svakoga, kome je potreban vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Braće Jerković je ta što gotovo svaki specijalizovani servis u tom delu grada ima i službu, koju čine majstori koji dežuraju tokom noći, odnosno van radnog vremena. Tako praktično svaki servis radi od 0 do 24, te majstori u vrlo kratkom roku nakon dobijenog poziva od strane klijenta mogu da izađu na teren i pomognu im da saniraju konkretni problem. 

Ipak, budući da je potrebno dodatno angažovanje zaposlenih, praksa je da se hitne intervencije naplaćuju prema drugačijem, odnosno skupljem cenovniku, a klijenti bivaju blagovremeno sa tim podatkom upoznati. 

Pored izrade i zamene vodovodnih instalacija u kupatilima u okviru stanova, odnosno poslovnih prostora ili medicinskih ustanova, te industrijskih postrojenja, svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Braće Jerković podrazumeva i izradu, kao i zamenu i popravku kanalizacione mreže. 

Svakako da klijenti mogu ove majstore angažovati i prilikom zamene sanitarija, ali i za montažu kupatilske galanterije. 

Prilikom adaptacije kupatila u bilo kom objektu, ovi majstori mogu da poskidaju stare sanitarije i galanteriju, te da montiraju nove, ali i da promene celokupne instalacije, skinu pločice i postave nove, odnosno da izvrše sve ono što klijent od njih bude u datom trenutku zahtevao. 

Sem toga, usluga odgušenja kanalizacije je, isto tako na raspolaganju klijentima. A gotovo svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Braće Jerković po zahtevu vrši i snimanje vodovodnih, odnosno kanalizacionih cevi mikro kamerama. 

Naravno da će biti izvršene i sve vrste popravki kako na vodokotlićima, sudoperama i bojlerima, tako isto i na ventilima, WC šoljama i bideima, kao i tuš kabinama, a ovi majstori mogu da izvrše i određivanje kade po zahtevu klijenata, te da montiraju tuš kabinu. 

Prilikom čišćenja kanalizacionog sistema u bilo kom industrijskomm objektu, ovi majstori će se pobrinuti i za zbrinjavanje industrijskog objekta u skladu sa pravilima.

Trebalo bi pomenuti i to da gotovo svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Braće Jerković omogućuje klijentima i čišćenje septičkih jama, odnosno njihovo ispiranje i dezinfekciju.
fotografije
VODOINSTALATER BRAĆE JERKOVIĆ 1
VODOINSTALATER BRAĆE JERKOVIĆ 1
VODOINSTALATER BRAĆE JERKOVIĆ
VODOINSTALATER BRAĆE JERKOVIĆ 2
Vodoinstalater Braće Jerković 3
Vodoinstalater Braće Jerković 4
Vodoinstalater Braće Jerković 5
Vodoinstalater Braće Jerković 6
Vodoinstalater Braće Jerković 7
Vodoinstalater Braće Jerković 8