Beograd

064/64 76 709
Vodoinstalaterski servis Protok slika

Beograd

064/65 80 739
Vodoinstalter Žubor slika

Beograd

064/89 73 712
Vodoinstalater Brzi slika

Beograd

063/262 242
Vodoinstalater Mića Muf slika

Beograd

065/25 86 325
Vodoinstalaterski servis Vodenica slika

Beograd

066/269 573
Vodovodni servis Izvor slika

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Fontana

Da bi omogućili svima koji stanulu u tom delu grada das a uspehom reše svaki problem koji nastane vezano za funkcionisanje i vodovodnog sistema u nekom objektu i kanalizacionog, majstori zaposleni u specijalizovanim vodoinstalaterskim servisima koji se nalaze u delu Novog Beograda, koji je poznat kao Fontana rade neprekidno, odnosno imaju i dežurnu službu. Zato i naglašavamo da svako kome je potreban vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Novi Beograd Fontana, u principu može u bilo kom trenutku servis koji odabere da kontaktira i dobije informacije vezano za ono što mu je potrebno. 

Vodoinstalater - VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD Fontana 

Ipak, vrlo je važno da informišemo i sve klijente o tome da usluge koje se vrše nakon standardnog radnog vremena servisa, odnosno u toku praznika ili vikenda, te noću jednostavno moraju da budu naplaćene prema drugačijim cenovniku, koji je svakako viši od onoga, koji se primenjuje kada majstori iste te usluge vrše u toku svog radnog vremena. Svi klijenti će, naravno dobiti precizne informacije o tome kad bude bilo potrebno. 

Prilikom adaptacije kupatila u bilo kom objektu, ovi majstori će izvršiti sve ono što klijent od njih zahteva, počev od zamene kupatilskih elemenata i sanitarija, preko pripreme poda za postavljanje pločica i podziđivanja kade, pa do popravke ventila i celokupnog vodovodnog sistema. 

Ukoliko neko ima problem u svom objektu sa funkcionisanjem kanalizacionog sistema, trebalo bi da zna da vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Novi Beograd Fontana i to ima u ponudi. Naime, osim mogućnosti da uz korišćenje električnih sajli bude izvršeno odgušenje kanalizacionih sistema u nekom objektu, dostupna je i opcija mašinskog odgušenja kanalizacije po potrebi. 

Sem toga, ovi majstori mogu i da izvrše čišćenje septičkih jama, ali i industrijskih postrojenja, čučavaca i šahti, te njihovu naknadnu dezinfekciju. 

Pored svega navedenog, gotovo svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Novi Beograd Fontana podrazumeva i snimanje kanalizacionog sistema po potrebi, a što je usluga koja se vrši uz pomoć mikro kamera. 

U novoizgrađene objekte ovi majstori mogu da postave i vodovodni i kanalizacioni sistem, ali i da izvrše sve takozvane kućne popravke u kupatilima.
fotografije
VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD FONTANA
VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD FONTANA
VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD FONTANA 2
VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD FONTANA 3