Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Električar Zemun 

Na zahtev klijenata će električari Zemun ugraditi alarmni sistem i to u objekat ma koje namene ili površine, a isto tako će se pobrinuti i da prethodno montirani alarmni sistem u tom objektu poprave ako bude bilo potrebno. 

Električar Zemun 

Osim alarmnih sistema, po zahtevu klijenata električari Zemun mogu ugraditi i sistem video - nadzora, ali isto tako i interfon u konkretni objekat. Naravno da sve to oni mogu učiniti kako u okviru zgrada i stanova, odnosno privatnih kuća, tako isto i u svakom drugom objektu, bez obzira da li je u pitanju zdravstvena institucija, škola ili neki ugostiteljski, odnosno smeštajni objekat, ali i prostor koji ima neku drugu namenu. Takođe, osim projektovanja svih pomenutih sistema, oni isto tako mogu da izvrše i njihovu ugradnju, odnosno da poprave sve elemente, a ako u tom prostoru već postoji bilo interfonski, bilo alarmni, bilo sistem za video - nadzor. 

Sem toga, oni vrše i ugradnju rasvetnih elemenata, ali i njihovu popravku. A po zahtevu klijenata, će isto tako ugraditi i elektro razvodni ormar, zatim automatske osigurače i utikače, ali i prekidače. Ukoliko to bude bilo potrebno, prvo će demontirati stare elemente, a zatim proveriti instalacije i ugraditi nove. 

Ako se nekome pokvari bilo koji kućni aparat, a potpuno svejedno da li je u pitanju manji ili veći, električari Zemun će se potruditi da što je moguće efikasnije izvrše njegovu popravku. Najpre se to odnosi na mašinu za veš, šporet i bojler, ali i na mašinu za pranje sudova, zatim TA peć i mašinu za sušenje veša, te na protočni bojler i ostale kućne aparate. 

Moramo naglasiti i to da svi ovi majstori imaju adekvatno radno iskustvo, a da pritom u svom radu koriste isključivo proverene materijale, odnosno zamenske elemente najboljih proizvođača, te iz tog razloga sve neophodne garancije na kvalitet radova oni pružaju klijentima. 

Njihovo radno vreme je uobičajeno, a nakon što konkretni servis bude zatvoren, električari Zemun praktikuju da vrše hitne intervencije, ako ih klijenti budu pozvali. U tom slučaju će oni vrlo brzo pošto budu ostvarili kontakt sa klijentima izaći na teren, te rešiti bilo koji problem, koji je nastao u okviru elektroinstalacija, odnosno alarmnog ili sistema video nadzora, te interfonskog sistema, a te usluge će naplatiti po nešto višem cenovniku od onoga koji je uobičajen.