Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Konjarnik 

Ne samo da zaposleni u brojnim servisima, koji su na području beogradskog naselje Konjarnik specijalizovani za vodoinstalaterske usluge mogu izvršiti popravku i zamenu svih sanitarija ili kupatilske galanterije, već gotovo svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Konjarnik nudi i mogućnost odgušenja kanalizacije. 

Sem toga, klijent ima na raspolaganju i opciju snimanja mikro kamerama kako kanalizacionih horizontala, tako i vertikala i to u objektima različite namene. Naglašavamo da će majstor na osnovu stanja na terenu odlučiti da li odgušenje kanalizacije treba da bude izvršeno mašinski ili ručno, te će se sa klijentom detaljno dogovoriti oko svega. 

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Konjarnik 

Trebalo bi da svi stanovnici ovog beogradskog naselja, ali i mnogih drugih znaju da skoro svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Konjarnik ima i tim zadužen za hitne intervencije, a koji čine stručnjaci osposobljeni za brzo rešavanje problema u funkcionisanju kako kanalizacionog sistema, tako isto i vodovodnog. Upravo oni mogu biti kontaktirani u bilo koje doba noći ili nakon završenog radnog vremena konkretnog servisa, te se podrazumeva da će pomoći klijentima da otklone konkretni problem u što kraćem vremenskom periodu. A tom prilikom se u većini slučajeva primenjuje drugačiji cenovnik, nego kada se konkretne usluge vrše u radno vreme tog servisa, te se podrazumeva da klijent biva prethodno detaljno informisan. 

Vrlo je važno i da klijenti znaju da svaki vodoinstalater, koji je zaposlen u bilo kom servisu u tom gradskom naselju može svoje usluge pružiti kako u stanovima i stambenim zgradama, odnosno kućama, tako isto i u ugostiteljskim objektima, zatim u industrijskim postrojenjima, te u zdravstvenim ustanovama, odnosno u objektima koji imaju bilo kakvu drugu namenu. 

Ako klijent zahteva čišćenje, odnosno odgušenje kanalizacionih sistema u industrijskom postrojenju, njemu će biti ponuđena i mogućnost odvoženja industrijskog otpada, u kom slučaju svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Konjarnik poštuje zakonom propisanu proceduru. 

Podrazumeva se da ovi majstori mogu biti angažovani i ako u bilo kom prostoru treba da bude izvršeno renoviranje kupatila, kada oni osim demontaže, odnosno montaže galanterije i sanitarija, mogu da izvrše i podziđivanje kade, ali i postavljanje pločica, sve osnovu dogovora sa vlasnikom konkretnog prostora. 

Isto tako se podrazumeva da može biti izvršena i zamena sifona, ali i WC šolja, vodokotlića i bojlera, kao i montaža tuš kabina, odnosno popravka ili zamena ventila, kao i mnogih drugih sanitarija i kupatilske galanterije. 

Čišćenje septičkih jama je takođe u ponudi svakog servisa, a angažovani vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Konjarnik će tom prilikom izvršiti i dezinfekciju septičkih jama, kao i separatora, sve u skladu sa pravilima. 

Uvođenje vode u kuću, odnosno u bilo koji novoizgrađeni objekat će, isto tako biti izvršeno po zahtevu klijenata, te se podrazumeva da ovi majstori mogu otkloniti apsolutno bilo koji kvar kako na vodovodnoj instalaciji, tako isto i na kanalizacionim vertikalama ili horizontalama.
fotografije
VODOINSTALATER KONJARNIK8
VODOINSTALATER KONJARNIK8
VODOINSTALATER KONJARNIK7
VODOINSTALATER KONJARNIK6
VODOINSTALATER KONJARNIK
VODOINSTALATER KONJARNIK 1
VODOINSTALATER KONJARNIK 2
VODOINSTALATER KONJARNIK 3
VODOINSTALATER KONJARNIK 4
VODOINSTALATER KONJARNIK 5