Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Električar Savski venac 

Usluge ugradnje rasvete, odnosno popravke rasvetnih elemenata, ali i sistema video nadzora, te alarmnog sistema i mnoge druge će po zahtevu klijenata da izvrše električari Savski venac. 
Ne samo da će pružiti maksimalan kvalitet i efikasnost, nego će se pobrinuti i da daju sve garancije koje su neophodne za izvođenje radova, odnosno da klijentima najbolju moguću cenu ponude. 

Električar Savski venac 

Najbitnija informacija za sve, koji su zainteresovani za angažovanje ovih majstora jeste da oni vrše i hitne intervencije kad god je to potrebno. A iz tog razloga naglašavamo da električari Savski venac praktično neprekidno rade, to jest dežuraju i u toku noći, te u dane vikenda i za vreme bilo kog državnog praznika. Kako je u pitanju dodatno angažovanje majstora, to se i hitne intervencije moraju naplatiti na drugačiji način nego usluge, koje će oni izvršiti tokom radnog vremena, pa će sa tim svakako vrlo detaljno da budu upoznati i vlasnici određenog prostora. 

Sve elektro radove mogu ovi majstori da sprovedu na profesionalan način i u kratkom roku, a pored ostalog će se pobrinuti i da dotrajale instalacije u bilo kom objektu potpuno zamene. Naravno da električari Savski venac vrše i sve popravke na elementima elektroinstalacija po zahtevu klijenata. 

A oni mogu da ugrade prekidače, automatske osigurače i utikače, ali i elektro razvodne ormare, a s obzirom na to da koriste najkvalitetniju opremu, te da je njihovo radno iskustvo na visokom nivou, klijentima će biti da te sve potrebne garancija na izvršene usluge. 

Specijalizovani su, pored ostalog i za popravku svih elemenata rasvete, a shodno zahtevima klijenata mogu da izvrše i ugradnju rasvete. 

Potrudiće se i da što je moguće brže poprave bilo koji kućni aparat, bez obzira da li se radi o bojleru, šporetu ili TA peći, odnosno mašini za pranje veša, protočnom bojleru ili mašini za pranje posuđa, te o mašini za sušenje veša ili nekom drugom aparatu. 

Ako vlasnik bilo kog prostora želi da ga obezbedi, može angažovati ove stručnjake kako bi ugradili celokupan sistem video nadzora ili alarmni sistem, odnosno interfon. Svakako da oni mogu da projektuju svaki od tih sistema, a podrazumeva se da brojni električari Savski venac po zahtevu klijenata takođe mogu i da poprave bilo koji element u okviru konkretnog sistema kad god je to potrebno.