Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 4.0/8

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Altina 

Sasvim svejedno, u principu da li su u pitanju popravke ili ugradnja bilo kog sanitarnog elementa, odnosno kupatilske galanterije, te vodovodnog ili kanalizacionog sistema, jer je sasvim sigurno da će svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Altina omogućiti klijentima da bilo koja od pomenutih usluga bude izvršena u optimalnom vremenskom period, al ii po cenama koje su prilagoiđene stanju na tržištu. 

Takođe je potrebno da informišemo sve koji su za konkretne usluge zainteresovani da skoro svaki vodoinstalaterski servis, koji je smešten u tom delu grada, ima i službu koja radi po principu hitnih intervencija, što zapravo znači da će vrlo brzo nakon dobijenog poziva i izaći majstori na teren, te će se potruditi i da reše iskrsli problem i omoguće klijentima da nastave da koriste kupatilo bez ikakvih poteškoća. 

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Altina

Prilikom renoviranja kupatila će svaki angažovani vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Altina precizirati prvo sa vlasnikom prostora šta je potrebno učiniti, a onda će to u najkraćem mogućem roku i izvršiti. Pored demontaže starih sanitarija, ovi majstori mogu izvršiti i montažu novih sanitarija, ali i galanterije i ostalih kupatilskih elemenata. Specijalizovani su, pored ostalog i za podziđivanje kada, zatim za ugradnju tuš kabina, te i za zamenu dotrajalih ventila i njihovu popravku. 

Isto tako se podrazumeva da ovi majstori mogu u bilo koji novoizgrađeni objekat uvesti vodu, te postaviti i vodovodne i kanalizacione sisteme. 

U principu ne postoji ograničenje, jer svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Altina radi i u stambenim objektima, odnosno stanovima, zgradama i kućama, ali i u poslovnim, te u ugostiteljskim i medicinskim, a po potrebi mogu i da budu angažovani u industrijskim postrojenjima, kao i u svim ostalim objektima. 

Klijentima će biti omogućena i usluga odgušenja kanalizacije, koju u zavisnosti od nivoa zaprljanja ovi majstori vrše i ručno i mašinski, a sve zavisi od stanja na terenu. Biće ponuđeno klijentima i snimanje kanalizacionih sistema mikro kamerama, a kako bi konkretni problem bio što je moguće brže otklonjen.
fotografije
VODOINSTALATER ALTINA
VODOINSTALATER ALTINA
VODOINSTALATER ALTINA 1
VODOINSTALATER ALTINA 2