Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 4.0/8

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Ledine 

Pored uobičajenih vodoinstalaterskih usluga, servisi koji se nalaze na području beogradskog naselja Ledine su specijalizovani i za odgušenje kanalizacije, ali i za čišćenje septičkih jama i njihovu dezinfekciju. 
Bitna informacija je da skoro svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Ledine ima i dežurnu službu, tako da neprekidno klijenti mogu kontaktirati željeni servis.

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Ledine 

Kako tokom dana, tako i u toku noći su dostupne brojne usluge, koje nude specijalizovani vodoinstalaterski servisi, smešteni na području pomenutog naselja. Gotovo svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Ledine će vrlo brzo pošto dobije poziv od klijenta da izađe na teren, kako bi procenio stanje kanalizacionog ili vodovodnog sistema, te učinio sve što je potrebno da bi određeni problem otklonio u najkraćem mogućem roku. 

A svi koji su za pomenute usluge zainteresovani bi trebalo da znaju da gotovo svi vodoinstalaterski servisi vrše po zahtevu zainteresovanih i hitne intervencije, te da i tokom radne sedmice i u dane vikenda mogu pružiti klijentima sve željene usluge. Naravno da se hitne intervencije i rad van uobičajenog radnog vremena servisa naplaćuju prema drugačijem cenovniku, a svakako će vlasnici prostora biti i sa tim detaljima upoznati. 

Osim u stanovima i kućama, te u okviru stambenih zgrada, vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Ledine izvršavaju i sve što je potrebno u industrijskim postrojenjima, vezano za rad kanalizacionog ili vodovodnog sistema. Takođe, ovi majstori će se pobrinuti da otklone sve poteškoće i u bilo kom drugom objektu, a osim za uobičajene vodoinstalaterske usluge, oni su specijalizovani i za odgušenje kanalizacije. Osim mogućnosti da tom prilikom koriste ručne sajle, ponudiće klijentima i opciju odgušenja kanalizacije pod pritiskom, a uz primenu specijalnih alata i vozila. U slučaju da ne mogu u kratkom roku da ustanove gde je nastao problem, predložiće da bude izvršeno snimanje kanalizacionih cevi mikro kamerama, kako bi u što kraćem roku dijagnostikovani problem i da bi uspešno bio otklonjen. 

Nadležni u industrijskim postrojenjima bi trebalo da znaju da vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Ledine mogu izvršiti i odgušenje kanalizacije, ali i njenu dezinfekciju, te da će se shodno zahtevima pobrinuti i za odlaganje industrijskog otpada.
fotografije
VODOINSTALATER LEDINE
VODOINSTALATER LEDINE
VODOINSTALATER LEDINE 1
VODOINSTALATER LEDINE 2