Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 4.0/8

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Odgušenje kanalizacije Kanarevo brdo 

Gotovo svi servisi, koji su specijalizovani za odgušenje kanalizacije Kanarevo brdo će tu uslugu izvršiti i ručno i mašinski, a u skladu sa potrebama samog prostora, odnosno na osnovu procene majstora o nivou za prljanja kanalizacionog sistema u objektu.

Odgušenje kanalizacije Kanarevo brdo 

Da bi mogli da izvrše uslugu na najbolji mogući način, majstori moraju prvo da steknu uvid u stanje kanalizacionog sistema, a kako bi procenili da li je bolje izvršiti ručno ili mašinsko odgušenje kanalizacije Kanarevo brdo. 

Upravo iz tog razloga će oni vrlo brzo pošto ih konkretni klijent bude kontaktirao putem telefona, da se sa njim direktno dogovore o tome kada mogu da pristupe objektu, te da izvrše procenu. Posle toga će formirati ponudu, u koju će osim cene uneti i sve ostale neophodne informacije, te o tome obavestiti vlasnika prostora ili lice, koje je u određenom objektu nadležno. 

Sa tim u vezi bi trebalo napomenuti i to da odgušenje kanalizacije Kanarevo brdo može biti izvršeno ne samo u privatnim stanovima i kućama, već i u stambenim zgradama, ali i u objektima bilo koje druge namene. Tako, na primer majstori mogu da konkretnu uslugu izvrše u nekoj fabrici ili industrijskom postrojenju, te da u skladu sa zahtevima klijenata izvrše i uklanjanje, odnosno zbrinjavanje industrijskog objekta, a u kom slučaju će poštovati sva pravila koja su zakonom propisana. 

Isto tako, odgušenje kanalizacije Kanarevo brdo može biti izvršeno i u bilo kom hotelu ili smeštajnom objektu, odnosno poslovnom prostoru, ali i u okviru kafića, restorana i drugih ugostiteljskih objekata, te se podrazumeva da ovi majstori mogu odgušiti kanalizacioni sistem i u bolnicama, ali i u bilo kojoj drugoj zdravstvenoj instituciji, te u svakom drugom objektu. 

Bude li se desilo da ne mogu tako brzo i lako da dođu do zaključka gde je problem nastao, oni će izvršiti snimanje kanalizacionih sistema specijalnim, takozvanim mikro kamerama. Tako će dobiti sve neophodne informacije o problemu, koji je upravo i doveo do poteškoća u radu kanalizacije, te će nakon dijagnostike i da ga otklone. U zavisnosti od toga, biće odlučeno da li je neophodno da bude izvršeno i kontrolno snimanje cevi. 

Svakako da ovi majstori mogu izvršiti i čišćenje separatora, a po zahtevu klijenata i čišćenje, odnosno dezinfekciju šahti i septičkih jama. 

Mada su specijalizovani primarno za odgušenje kanalizacije Kanarevo brdo, ovi servisi nude i mnoge druge vodoinstalaterske usluge. A pod tim mislimo na montažu sanitarija, baterija i ostale galanterije u kupatilima, ali i na njihovu zamenu, te na sve vrste popravki vodovodnih sistema u različitim objektima. Isto tako, majstori zaposleni u takvim servisima mogu biti angažovani od strane klijenata i prilikom adaptacije kupatila, kada će izvršiti sve neophodne usluge.