Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 4.0/8

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Borča 

Samim tim što ima dežurnu službu skoro svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Borča je na raspolaganju neprekidno svima, kojima je to potrebno. 

Naravno da je drugačiji cenovnik za usluge, koje se vrše nakon radnog vremena, odnosno u toku noći, te se podrazumeva da će ili nadležno lice u određenom prostoru ili vlasnik dobiti sve precizne informacije o ceni u toj situaciji.

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Borča

Inače je pravilo da vrlo brzo pošto klijent bude izneo zahtev, konkretni vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Borča izađe na teren, te da se upozna sa stanjem vodovodnog i kanalizacionog sistema, a da bi mogla ponuda da bude pripremljena. Upravo tada će klijent biti informisan i o tome koliko sati ili dana je potrebno da zahtevana usluga bude završena, te će u okviru ponude imati prilike da sazna i koja je njena cena. 

Standardne vodoinstalaterske usluge su dostupne na zahtev svima, a one su vezane kako za uvođenje vode u kuću i zamenu vodovodnih instalacija, tako isto i za sve vrste popravki i na instalacijama i na sanitarijama. 

Isto tako će angažovani vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Borca omogućiti klijentima zamenu ventila koji cure, odnosno njihovu popravku ili ugradnju, to se podrazumeva da ovi majstori mogu otkloniti različite kvarove na česmama, odnosno baterijama, ali i vodokotlićima, bojlerima i pisoarima, kao i lavaboima i ostalim sanitarijama. A isto tako oni mogu izvršiti i zamenu kupatilske galanterije, s tim da se podrazumeva da ih klijenti mogu angažovati i za adaptaciju kupatila. 

Usluga odgušenja kanalizacije je dostupna na zahtev, a u zavisnosti od samog majstora, odnosno od opremljenosti servisa u kome on zaposlen, odgušenje može biti izvršeno mašinski ili ručno. Većina ovih servisa nudi i uslugu snimanja kanalizacionih cevi posebnom vrstom kamera, a sa ciljem boljeg dijagnostikovanja problema i njegovog rešavanja.

Pored pomenutih usluga, čišćenje septičkih jama će takođe biti izvršeno na osnovu zahteva klijenata. 

Zamena celokupne vodovodne instalacije će, isto tako biti urađena u bilo kom prostoru. Važno je naglasiti da osim u kućama, stambenim zgradama i stanovima, vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Borča može izvršiti zahteve klijenata i u industrijskim postrojenjima, ali i restoranima i fabrikama, kao i u medicinskim ustanovama, kafićima i uopšteno govoreći, u svakom objektu bez obzira na njegovu namenu ili površinu. 

Prilikom renoviranja kupatila, a ako to klijent bude zahtevao, ovi majstori mogu i podzidati kadu, ali i montirati i najmodernije tuš kabine po zahtevu vlasnika prostora.
fotografije
VODOINSTALATER BORČA
VODOINSTALATER BORČA
VODOINSTALATER BORČA 1
VODOINSTALATER BORČA 2
VODOINSTALATER BORČA 3
VODOINSTALATER BORČA 4
VODOINSTALATER BORČA 5