Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 4.0/8

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Odgušenje kanalizacije Lekino brdo 

Pored mogućnosti i da koriste ručne sajle, kako bi izvršili odgušenje kanalizacije Lekino brdo, zaposleni u brojnim specijalizovanim servisima u tom delu grada mogu da izvrše i uslugu uz primenu specijalnih vozila, kada se otčepljenje kanalizacionih sistema vrši pod pritiskom. 

Odgušenje kanalizacije Lekino brdo

U principu je najbitnije da majstori u najkraćem mogućem roku, pošto ih klijenti budu kontaktirali izađu na teren, jer je vrlo važno da budu lično upoznati sa stanjem kanalizacionog sistema u tom prostoru, kako bi mogli da donesu odluku da li će odgušenje kanalizacije Lekino brdo da bude izvršeno mašinski ili ručno.

Zapravo je pravilo svih ovih servisa da njihovi majstori prvo moraju na teren da izađu, kako bi utvrdili precizno gde je došlo do začepljenja kanalizacione horizontale ili vertikale, pa na osnovu toga da formiraju ponudu, odnosno da donesu zvaničnu odluku da li će usluga biti izvršena mašinski ili ručno. U skladu sa tim će kreirati i ponudu, te svakako vlasnike konkretnog prostora, to jest zvanično ovlašćeno lice, o tome informisati na vreme. 

Moramo napomenuti i to da osim u stanovima, odnosno privatnim kućama i stambenim zgradama, odgušenje kanalizacije Lekino brdo može po zahtevu klijenata da bude izvršeno i u svakom drugom objektu, a bez obzira da li je u pitanju neki medicinski ili ugostiteljski, odnosno industrijski ili objekat bilo koje druge namene. 

Takođe bi klijenti trebalo da znaju i to da ovi majstori mogu da izvrše i industrijsko čišćenje po zahtevu klijenata, odnosno da se pobrinu da odlože industrijski otpad u skladu sa pravilima. 

Mogu naravno izvršiti i sve standardne vodoinstalaterske usluge ukoliko to bude potrebno, a svakako će detaljno o roku završetka, odnosno o ceni biti klijenti na vreme informisani. 

Trebalo bi još da pomenemo i to da u pojedinim slučajevima ne može biti izvršeno odgušenje kanalizacije Lekino brdo dok majstori ne urade dijagnostičko snimanje kanalizacionog sistema mikro kamerama.

A taj princip se primenjuje onda kada postoji problem u dijagnostici mesta začepljenja, odnosno kada se radi o nepristupačnom delu kanalizacionog sistema. Zahvaljujući korišćenju mikro kamera, ovi majstori će vrlo brzo dobiti informacije o tome gde je do začepljenja tačno došlo, pa će u skladu sa tim i da formiraju ponudu.
fotografije
ODGUŠENJE KANALIZACIJE LEKINO BRDO
ODGUŠENJE KANALIZACIJE LEKINO BRDO
ODGUŠENJE KANALIZACIJE LEKINO BRDO 2
ODGUŠENJE KANALIZACIJE LEKINO BRDO 3