Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 4.0/8

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Beograd na vodi 


Posebno bi trebalo izdvojiti informaciju da gotovo svaki vodoinstalater – vodoinstalaterske usluge Beograd na vodi ima i službu stručnjaka, zaduženih za hitne intervencije. A sve to pogoduje klijentima, jer u apsolutno svako doba i noći i dana mogu angažovati ove majstore, kako bi im pomogli da otklone bilo koji problem, a bez obzira da li je on vezan direktno za vodovod i vodovodnu mrežu ili za kanalizaciju. 

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Beograd na vodi 

Uzevši u obzir da vrši i hitne intervencije po pozivu klijenata, to svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Beograd tom prilikom u većini slučajeva primenjuje i nešto viši cenovnik od standardnog. Naravno da će vlasnici prostora dobiti sve neophodne informacije kako o ceni hitne intervencije ili standardne vodoinstalaterske usluge, tako isto i o roku u kome će ona biti izvršena. 

Pored toga što mogu izvršiti sve popravke u okviru stanova ili kuća, odnosno u stambenim zgradama, ovi majstori takođe mogu da budu angažovani i u fabrikama, zatim u okviru bilo kog industrijskog postrojenja, a u kom slučaju će se shodno zahtevima klijenata pobrinuti i za bezbedno skladištenje industrijskog otpada. Podrazumeva se da željene usluge mogu izvršiti i u kafićima, restoranima, kao i u svim ostalim ugostiteljskim objektima, zazim u okviru zdravstvenih institucija, hotela, te uopšteno u svakom objektu u kome je to potrebno. 

Isto tako bi trebalo informisati klijente da skoro svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Beograd na vodi uključuje i odgušenje kanalizacionih vertikala i horizontala, ali i uslugu snimanja kanalizacionih cevi specijalnim kamerama, sa ciljem što brže i bolje dijagnostike kvara. 

Prilikom renoviranja kupatila, ovi majstori će se pobrinuti da zamene ili poprave sve kvarove na vodovodnoj mreži, ali i da demontiraju galanteriju i sanitarije, te da ih kasnije i montiraju po zahtevu klijenata. Specijalizovani su i za podziđivanje kada, ali i za ugradnju svih elemenata i u kupatilima i u kuhinjama. 

Shodno zahtevima klijenata, biće izvršena i reparacija, odnosno zamena ventila, zatim sve popravke koje su vezane za vodokotliće i bojlere, a gotovo svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Beograd na vodi po zahtevu klijenata vrši i čišćenje šahti, kao i septičkih jama.
fotografije
VODOINSTALATER BEOGRAD NA VODI
VODOINSTALATER BEOGRAD NA VODI
VODOINSTALATER BEOGRAD NA VODI 1
VODOINSTALATER BEOGRAD NA VODI 2