Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 4.0/8

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Odgušenje kanalizacije Veljko Vlahović 

Uslugu najpre ručnog, a zatim i mašinskog odgušenja kanalizacionih sistema nude svi specijalizovani vodoinstalaterski servisi, koji se u beogradskom naselju Veljko Vlahović nalaze. 
Tome svakako treba dodati i informaciju da je, praktično govoreći odgušenje kanalizacije Veljko Vlahović neprekidno dostupno, zato što ovi servisi imaju i službu za hitne intervencije, tako da majstori nakon dobijenog poziva u svako doba i dana i noći, odnosno za vreme praznika ili vikenda mogu da izađu na teren, te da relativno brzo otklone problem koji je doveo do poteškoća u funkcionisanju kako kanalizacionih horizontala, tako isto i vertikala. 

Odgušenje kanalizacije Veljko Vlahović 

Svi koji su za konkretnu uslugu zainteresovani moraju znati da odgušenje kanalizacije Veljko Vlahović može biti izvršeno i ručno, ali i mašinski, a što isključivo zavisi od stanja kanalizacionog sistema u samom objektu. Zapravo na osnovu procene majstora će biti utvrđeno na koji način bi trebalo tu uslugu da izvrše. 

Pošto klijenti budu specijalizovani servis kontaktirali, dogovoriće se sa nadležnima o tome kada majstori mogu izaći na teren, jer je to vrlo važno da bi utvrdili stanje kanalizacionog sistema u samom objektu, to jest da bi pronašli gde je problem nastao i naravno, da bi ga u što kraćem roku i otklonili. Zapravo tek pošto majstori budu izašli na teren i izvršili procenu, moći će i da kažu klijentima da li će odgušenje kanalizacije biti izvršeno mašinski ili ručno. 

Ako se radi o specifičnom zaprljanju, odnosno ako se bude dogodilo da majstorima nije baš jednostavno da utvrde gde je tačno problem nastao, onda će oni klijentima predložiti dodatnu uslugu u vidu snimanja kanalizacionih cevi mikro kamerama. Tada se praktikuje prvo dijagnostičko snimanje kanalizacionih vertikala i horizontala, a kako bi bilo lakše i brže utvrđeno u kom delu sistema je do začepljenja došlo, te da bi taj problem i bio sa uspehom otklonjen. Kada budu utvrdili to, majstori će doneti odluku da li je bolje da bude izvršeno ručno odgušenje kanalizacije Veljko Vlahović ili je neophodno da to bude učinjeno pod pritiskom, odnosno mašinski. Posle toga će zvanično formirati ponudu i sve to predstaviti vlasniku samog prostora, odnosno zvaničnom licu. 

Inače, svoje usluge zaposleni u pomenutim servisima mogu da izvrše ne samo u okviru bilo kog stambenog objekta, bez obzira da li je u pitanju kuća, stan ili stambena zgrada, već i u svakom drugom objektu, a sasvim svejedno da li se radi o medicinskom ili zdravstvenom objektu, odnosno da li je u pitanju neka fabrika ili bilo koji drugi prostor.

Napomenuli bismo i to, da osim za odgušenje kanalizacije Veljko Vlahović, ovi stručnjaci su specijalizovani i za brojne vodoinstalaterske usluge, a koje će takođe izvršiti u bilo kom objektu po zahtevu klijenata.