Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Dorćol

U samom centru Beograda postoje mnogobrojne firme, odnosno specijalizovani servisi, u okviru kojih su zaposleni stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom u pružanju vodoinstalaterskih usluga. 

A uz to što gotovo svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Dorćol može ostvariti osnovne zahteve klijenata, te zameniti ventile ili popraviti bojlere, sifone i sanitarije, odnosno česme u kupatilima i kuhinjama, po zahtevu klijenta će izvršiti i odgušenje kanalizacije i to kako vertikale, tako isto i horizontale. 

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Dorćol

Bitno je odmah istaći informaciju da gotovo svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Dorćol ima i dežurnu službu, tako da sve usluge može ponuditi i nakon završenog radnog vremena, ali i u toku noći. Međutim, ono što svaki klijent mora znati jeste da se po drugačijem, odnosno skupljenu cenovniku te usluge naplaćuju van radnog vremena. Podrazumeva se da će u najkraćem mogućem roku majstori izaći na teren nakon dobijenog poziva, te klijentu omogućiti željenu uslugu, a kako bi bez ikakvih smetnji mogao da nastavi da koristi i kuhinju i kupatilo. 

U standardne usluge, izuzev popravke, odnosno zamene sifona, bojlera i ventila, pored ostalog spadaju i ugradnja kade, odnosno tuš kabine, ali i zamena WC šolje, kao i reparacija ventila koji cure.

Podrazumeva se da gotovo svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Dorćol nudi klijentima i mogućnost postavke, ali i zamene celokupnog vodovodnog sistema u stanu, odnosno u celoj zgradi ili poslovnom, kao i industrijskom objektu. 

Takođe je ponudom obuhvaćeno i renoviranje kupatila, a u zavisnosti od zahteva samog klijenta, te usluge mogu uključivati i zamenu pločica, ali i mnoge druge dodatne. 

Najvažnije je da majstor izađe na teren, te da se upozna sa stanjem samog objekta i zahtevima klijenta, jer će na osnovu toga moći da izradi ponudu za navedenu uslugu. A tom prilikom će saznati i koji je rok za završetak radova, ali i sve ostale detalje koji su bitni. 

Moramo naročito istaći informaciju da gotovo svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Dorćol u ponudi ima i uslugu snimanja kanalizacionog sistema mikro kamerama, odnosno kontrolnog snimanja.

Konkretna usluga se primenjuje u slučaju da nije naročito jednostavno ustanoviti zbog čega je došlo do zagušenja horizontalne ili vertikalne kanalizacije. Zahvaljujući primeni specijalnih kamera, ovi majstori će pronaći gde je problem i naravno, vrlo brzo će ga i otkloniti. U principu, odgušenje kanalizacije se vrši uz korišćenje specijalnih sajli ili mašina, a sve zavisi od toga u kojoj meri je došlo do zaprljanja kanalizacionog sistema. 

Očekuje se da svako ko je zainteresovan za bilo koju uslugu iz ponude, najpre kontaktira u radno vreme izabrani servis, te da se sa nadležnim majstorom dogovori o neophodnim detaljima vezano prvenstveno za izlazak na teren.
fotografije
VODOINSTALATER DORĆOL
VODOINSTALATER DORĆOL
VODOINSTALATER DORĆOL 1
VODOINSTALATER DORĆOL 2