Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Dedinje

Trebalo bi posebno iz bogate ponude usluga ove vrste izdvojiti zamenu i reparaciju vodovodnog sistema, zatim uvođenje vode u kuću i odgušenje kanalizacije, a podrazumeva se da svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Dedinje po zahtevu klijenata izvršava i montažu sanitarija, kao i galanterije, te adaptaciju kupatila i kuhinja.

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Dedinje 

Svakako da je najvažniji podatak da neprekidno radi skoro svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Dedinje, uzevši u obzir da po pozivu klijenata mogu biti izvršene hitne intervencije. A to podrazumeva da u toku noći, odnosno nakon završenog uobičajenog radnog vremena, ovi majstori mogu izaći na teren u najkraćem mogućem roku i pokušati da reše problem, bez obzira da li je on nastao u okviru vodovodnog i kanalizacionog sistema. 

Bitno je da klijenti znaju i to da majstori koje zapošljavaju ovi servisi mogu da izvrše sve popravke i intervencije kako u stambenim objektima, a bez obzira da li je reč o kućama, stanovima ili stambenim zgradama, tako isto i u okviru bilo kog industrijskog postrojenja, odnosno fabrike. Naravno da će ostvariti zahteve klijenata vezano za popravke i otklanjanje poteškoća u funkcionisanju kanalizacionih i vodovodnih sistema u hotelima, ali i u okviru kafića i restorana, te u zdravstvenim institucijama i uopšteno govoreći, u svakom drugom objektu gde je to potrebno. 

Prema zahtevima vlasnika određenog prostora, odnosno nadležnog lica će angažovani vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge izvršiti kako ugradnju sanitarija, ali i baterija, tako i njihovu demontažu prilikom adaptacije kupatila. Podrazumeva se da ovi majstori mogu sve neophodne popravke tom prilikom izvršiti, a pobrinuće se i da uvedu vodu u novoizgrađenom objektu ako bude bilo potrebno.

Takođe je dostupna usluga odgušenja kanalizacije, koja može u zavisnosti od stepena zaprljanja da bude izvršena ili mašinski ili ručno. Pojedini servisi koji su smešteni u ovom delu grada nude i uslugu snimanja kanalizacionih sistema mikro kamerama, a zarad što preciznije i brže dijagnostike. Podrazumeva se da oni mogu izvršiti i čišćenje šahti, odnosno septičkih jama, kao i odgušenje kanalizacije u industrijskim postrojenjima, a u kom slučaju po zahtevu klijenata mogu da izvrše i zbrinjavanje industrijskog otpada. 

Apsolutno bilo koju popravku na vodovodnom ili kanalizacionom sistemu i to u svakom objektu, bez obzira da li je namenjen za stanovanje ili neku drugu svrhu će izvršiti vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Dedinje na osnovu zahteva klijenata. A to osim popravki vodokotlića, česmi i bojlera, odnosno pisoara i ventila, to podrazumeva i sve vrste popravki na lavaboima, sifonima i odvodima, kao i zamenu ventila, zatim vodokotlića i bojlera, te baterija.
fotografije
VODOINSTALATER DEDINJE
VODOINSTALATER DEDINJE
VODOINSTALATER DEDINJE 1
VODOINSTALATER DEDINJE 2