Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 4.0/8

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Centar

Naravno da postoje mnogobrojni specijalizovani vodoinstalaterski servisi na području centralnog jezgra grada Beograda, a koji izuzev uobičajenih vodoinstalaterskih usluga klijentima omogućuju i usluge odgušenja kanalizacije, te adaptacije kupatila, odnosno renoviranje kuhinje i mnoge druge. 

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Centar 

S obzirom na to da je svima dobro poznato da se problemi u funkcionisanju kako vodovodnog, tako i kanalizacionog sistema javljaju onda kada je teško pronaći dobrog majstora, to skoro svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Centar praktikuje da obavlja i hitne intervencije po pozivu klijenata. A u stvari to znači da će majstori vrlo brzo izaći na teren pošto ih klijenti budu pozvali, bez obzira da li je u pitanju radni dan ili vikend, odnosno da li klijent za njima ima potrebu tokom dana ili noću. Tom prilikom će biti primenjen i nešto drugačiji cenovnik, a koji je uglavnom viši od uobičajenog, s tim što se podrazumeva da će vlasnik prostora dobiti sve relevantne informacija o ceni. 

Naravno da ovi majstori mogu biti angažovani za uobičajene usluge, ali i za one koje se smatraju specijalnim, kao što je na primer odgušenje kanalizacije. U slučaju da je potrebno očistiti kanalizacioni sistem u nekom objektu, biće primenjene specijalne mašine i alati, odnosno odgušenje kanalizacije može biti izvršeno i ručno, a kada se koristi specijalna sajla. Podrazumeva se da će majstori prvo utvrditi stanje kanalizacionog sistema, pa posle toga i odlučiti koja od usluga je najbolja za konkretnu situaciju. 

Pored toga može biti izvršeno i snimanje kanalizacionih cevi mikro kamerama, kako bi uzrok nastanka problema u njihovom funkcionisanju bio što pre pronađen. 

A ukoliko neko želi da renovira kupatilo, vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Centar će pripremiti najbolju ponudu, uzevši u obzir da majstori pored demontaže starih sanitarija i galanterije, vrše i sve neophodne popravke, ali i montažu novih, te postavljanje pločica i uopšteno rečeno, sve ostale poslove koji su vezani za adaptaciju kupatila. 

Moraju biti informisani svi klijenti da ovi majstori mogu da budu angažovani ne samo u kućama, stambenim zgradama i stanovima, već i u okviru bilo koje fabrike ili industrijskog postrojenja. A isto tako su vodoinstalaterske usluge dostupne za vlasnike ugostiteljskih objekata, ali i hotela i zdravstvenih institucija, te uopšteno govoreći, ove usluge mogu biti primenjene u okviru svakog objekta gde je to potrebno. 

Posebno moramo napomenuti da svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Centar podrazumeva i otklanjanje svih kvarova kako na kanalizacionoj, tako isto i na vodovodnoj instalaciji, te se svakako ovi majstori izvršiti sve neophodne popravke u tom slučaju. 

Između ostalog, oni su specijalizovani za popravku, odnosno zamenu WC šolja, vodokotlića i bojlera, kao i sudopera, potom baterija i pisoara, ali i ventila i svih ostalih sanitarija, odnosno galanterije. 

Svakako da klijenti mogu angažovati te majstore i ako je potrebno izvršiti čišćenje septičkih jama, s tim da gotovo svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Centar nudi i uslugu čišćenja separatora, ali i sve vrste industrijskog čišćenja, te naknadno zbrinjavanje industrijskog otpada prema pravilima. 

Naravno da su pomenuti stručnjaci specijalizovani i za podziđivanje kade, a po zahtevu klijenata mogu da izvrše i demontažu, odnosno montažu i kada i tuš kabina u bilo kom prostoru.
fotografije
VODOINSTALATER CENTAR
VODOINSTALATER CENTAR
VODOINSTALATER CENTAR 1
VODOINSTALATER CENTAR 2