Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 4.0/8

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Odgušenje kanalizacije Ripanj


Kada se zapuši kanalizacija, normalan život nije moguć. Do zapušenja dolazi iz različitih razloga. To može da bude prosipanje masnoća u odvode, ili bacanje ostataka hrane tamo gde im nije mesto... U svakom slučaju, negde će se stvoriti čep, koji će onemogućiti da voda protiče uobičajeno, pa će ona početi da se preliva, da vlaži zidove, i da na kraju, dovede do havarije, tj. poplave i štete velikih razmera.

Odgušenje kanalazacije Ripanj – iskustva


Možda mislite da ste daleko ako živite u Ripnju, ali to nije tačno – ako imate hitan problem, dežurna ekipa vodoinstalatera će doći na vašu adresu najdalje u roku od jednog sata od trenutka kada ste uputili poziv. 

Vozilo vodoinstalatera je specijalno opremljeno, i imaju najmoderniju opremu i alate, kako bi sanirali sve kvarove u najkraćem roku i najefikasnije. Osim toga, majstori su sa višegodišnjim iskustvom, poseduju stručnost i znanje koje usavršavaju svakoga dana. 

Postoje znaci koje ne bi trebalo da ignorišete a koji ukazuju da nešto nije u redu sa cevima, i da će biti potrebno da se otpuši kanalizacija. Naime, prvo što se događa, to je da voda otiče sporije nego inače, a onda i da se zadržava, da bi napokon – stala ili počela da preliva i da se vraća. Klokotanje u cevima je još jedan “signal za opasnost“ i da je vreme da pozovete dežurnog vodoinstalatera za opštinu Ripanj. 

Mašinsko odgušenje kanalizacije, kao što samo ime kaže, podrazumeva mašine koje rade na struju, ili električne sajle koje imaju rotirajuće glave. Ove glave su toliko jake, i prodiru duboko kroz cevi, tako da uklanjaju sve fizičke prepreke koje se nalaze na putu – čepove, masnoće... Pre toga, majstori će uraditi snimanje cevi, i to uz pomoć kamere, što je uobičajena procedura kod mašinskog odgušenja. Kamere, koje su veoma precizne, tačno će pokazati u kakvom stanju se nalazi cev, pa i to od čega je nastao čep i gde je tačno lociran. Sve ovo olakšava majstorima da brže donesu odluku da li da menjaju cev ili će biti dovoljno da je saniraju. 

Odgušenje kanalizacije Ripanj i majstori koji tu uslugu pružaju, dostupni su 24/7, 365 dana u godini, tako da što pre pozovete, to je bolje, jer umanjujete potencijalni rizik. Takođe, kao svaki dobar domaćin, korisno je da se odlučite da pozovete ekipu samo da proveri u kakvom stanju su cevi, i to je kontrolni pregled, koji vam omogućava da mirno spavate, jer znate da je sa kanalizacionom mrežom u vašoj kući sve u najboljem redu.