Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Odgušenje kanalizacije Resnik 

U želji da svakom klijentu omoguće da nesmetano koristi i kuhinju i kupatilo, to skoro svi servisi koji su specijalizovani za odgušenje kanalizacije Resnik, praktično govoreći neprekidno nude svoje usluge. 
Ustvari je reč o tome da oni imaju tim zadužen za hitne intervencije, a kada po pozivu građana majstori izlaze na teren ne samo u toku noći i večeri, odnosno pošto je radno vreme samog servisa završeno, nego i u dane vikenda, kao i tokom praznika. Svakako da se hitne intervencije moraju naplatiti po nešto višem cenovniku, ali u tom slučaju se podrazumeva da će klijenti blagovremeno dobiti informacije ne samo o ceni, nego i u roku završetka same usluge. 

Odgušenje kanalizacije Resnik 

Zarad što bolje dijagnostike, u određenim slučajevima se mora izvršiti snimanje kanalizacionog sistema uz pomoć mikro kamera. Predviđeno je i kontrolno snimanje, a nakon što bude bilo završeno odgušenje kanalizacije Resnik, o čemu će svakako klijenti da dobiju precizne informacije. 

Pored toga što ova usluga može biti primenjena u bilo kom stambenom objektu, počev od privatnih stanova i kuća, pa do celih stambenih zgrada, vodoinstalateri mogu biti angažovani i u hotelima, zatim u okviru bilo kog restorana ili kafeterije, te u svakom drugom ugostiteljskom ili smeštajnom objektu, kao i u okviru zdravstvenih institucija i poslovnih zgrada, odnosno u svakom objektu gde to bude bilo potrebno. 

Specijalizovani su ovi stručnjaci i za čišćenje, kao i za ispiranje šahti i septičkih jama, zatim za njihovu dezinfekciju, a po zahtevu klijenata oni mogu da izvrše i industrijsko čišćenje, te da se pobrinu o industrijskom otpadu ako to bude bilo neophodno.

Takođe se podrazumeva da ovi majstori mogu biti angažovani prilikom adaptacije kupatila u bilo kom prostoru, te kada je potrebno izvršiti standardne vodoinstalaterske usluge. 

Pored ostalog, oni će zameniti ili popraviti bojler, vodokotliće ili česmu, odnosno ventile, te se pobrinuti za postavljanje vodovodnih instalacija u novoizgrađenim objektima, odnosno izvršiće i bilo koju drugu vodoinstalaterskue uslugu, a koju klijent bude zahtevao.
fotografije
ODGUŠENJE KANALIZACIJE RESNIK
ODGUŠENJE KANALIZACIJE RESNIK
ODGUŠENJE KANALIZACIJE RESNIK 2
ODGUŠENJE KANALIZACIJE RESNIK 3