Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 4.0/8

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Čukarica 


Ne samo da mogu izvršiti uobičajene usluge, već gotovo svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Čukarica omogućuje klijentima i odgušenje kako kanalizacionih vertikala, tako isto i horizontala, a sasvim svejedno da li je u pitanju industrijski objekat ili poslovni, te stambena zgrada ili samo jedna stambena jedinica. 

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Čukarica 

U većini slučajeva gotovo svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Čukarica ima i tim za hitne intervencije, tako da će majstori nakon dobijenog poziva u svako doba i dana i noći izaći na teren, kako bi željenu uslugu izvršili. Sve to je naročito važno kada se javi problem u radu kanalizacionog sistema, budući da ovi majstori odgušenje kanalizacije mogu izvršiti i ručno i mašinski, a kad god je to potrebno. U pojedinim situacijama može biti neophodno snimanje kanalizacionog sistema mikro kamerama, kako bi vodoinstalateri bili sigurni zbog čega je problem nastao i da bi ga u što kraćem roku otklonili. Obično se preporučuje da bude izvršeno dijagnostičko snimanje kanalizacionih instalacija mikro kamerama, a kasnije nakon određenog perioda i kontrola, kako bi bili sigurni da je problem potpuno rešen. 

Po zahtevu klijenata može biti izvršena i zamena celokupne vodovodne instalacije kako u kupatilu, tako i kuhinji, a gotovo svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Čukarica uključuje i usluge zamene, odnosno izrade kanalizacionih mreža u objektima različite strukture, kvadrature i namene. 

Trebalo bi da svako, ko je za pomenute usluge zainteresovan, prvo kontaktira odabrani servis, odnosno majstora, ted a detalje sa njim precizira. Pod tim mislimo na zakazivanje termina izlaska na teren, pošto majstori moraju da se upoznaju sa zahtevima klijenta na licu mesta, te sa time ime šta on očekuje od vodoinstalatera, odnosno o kakvom prostoru se radi. Na osnovu procene će biti pripremljena ponuda, a svakako će klijenti dobiti informacije ne samo o ceni, nego i o tome koliko je predviđeno da radovi traju. 

Ukoliko neko želi da vrši adaptaciju celog kupatila, trebalo bi da se precizno sa majstorima dogovori o tome ko će pribaviti repromaterijal, odnosno šta je sve potrebno da bude izvršeno u konkretnom prostoru. 

A isto tako se podrazumeva da svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Čukarica uključuje i otklanjanje svih kvarova kako na vodovodnim, tako isto i na kanalizacionim instalacijama, a po zahtevu klijenata može biti izvršena i njihova zamena, odnosno reparacija. 

Takođe će majstori zameniti i kade, lavaboe i tuš kabine, kao i ventile, bojlere, te sifone i slavine. 
fotografije
Vodoinstalater Čukarica 21
Vodoinstalater Čukarica 21
Vodoinstalater Čukarica 20
Vodoinstalater Čukarica 19
Vodoinstalater Čukarica 18
Vodoinstalater Čukarica 17
Vodoinstalater Čukarica 16
Vodoinstalater Čukarica 15
Vodoinstalater Čukarica 14
Vodoinstalater Čukarica 13
Vodoinstalater Čukarica 12
Vodoinstalater Čukarica 11
Vodoinstalater Čukarica 10
Vodoinstalater Čukarica
Vodoinstalater Čukarica 2
Vodoinstalater Čukarica 3
Odgusenje wc solje
Odgusenje wc solje 2
Odgusenje wc solje 3
Vodoinstalater Čukarica 4
Vodoinstalater Čukarica 5
Vodoinstalater Čukarica 6
Vodoinstalater Čukarica 7
Vodoinstalater Čukarica 8
Vodoinstalater Čukarica 9