Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 4.0/8

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Odgušenje kanalizacije Stari grad

Pored toga što koriste specijalne električne sajle, firme specijalizovane za odgušenje kanalizacije Stari grad nude i vršenje te usluge pod pritiskom. 
Svakako treba informisati zainteresovane da specijalizovani servisi, koji u ponudi imaju i tu uslugu, klijentima omogućuju i hitne intervencije po potrebi. 

Odgušenje kanalizacije Stari grad

Trebalo bi da u najkraćem mogućem roku nakon što se javi neka poteškoća u funkcionisanju kanalizacionih vertikala, odnosno kanalizacioni horizontala, vlasnik konkretnog prostora kontaktira servis specijalizovan za odgušenje kanalizacije Stari grad, te da se sa zaposlenima direktno dogovori kada će izaći na teren. 

Naročito je važna informacija da ove kompanije imaju i službu za hitne intervencije, tako da njihovi majstori u principu mogu u relativno kratkom roku da izađu na teren, te da poteškoće u funkcionisanju kanalizacionog sistema u industrijskim postrojenjima, odnosno u kućama, stanovima ili stambenim zgradama, ali i medicinskim institucijama, te poslovnim i drugim objektima, otklone na najbrži mogući način.

Njihova je obaveza da se upoznaju prvo sa stanjem na terenu, te da procene da li će odgušenje kanalizacije Stari grad biti izvršeno ručno ili uz primenu specijalnih vozila. Naravno da se u različitim situacijama primenjuju sajle i vozila za odgušenje pod pritiskom, a dostupna je i usluga snimanja kanalizacionih sistema mikro kamerama. Sve to je naročito važno za vlasnike onih prostora, u kojima postoji praktično nerešiv problem. Snimanje cevi takvim kamerama je vrlo važno izvršiti, jer majstori dobijaju vrlo jasnu sliku o tome gde je nastao problem, pa samim tim i mogu vrlo brzo da ga reše. Napominjemo da je u praksi najčešće potrebno izvršiti prvo dijagnostičko, a zatim i kontrolno snimanje kanalizacionih sistema mikro kamerama. 

Iako su primarno specijalizovane za odgušenje kanalizacije Stari grad, ove kompanije nude i usluge adaptacije kupatila, zatim zamene sifona i ventila, kao i bojlera. Po zahtevu klijenata u odabranom prostoru može biti izvršeno i ozidavanje kada, zatim zamena pisoara, WC šolja i bidea, kao i lavaboa, ventila, baterija i bojlera, te svih ostalih sanitarija, ali i kupatilske galanterije.

Među uslugama koje zaposleni u ovim firmama vrše se nalazi i čišćenje septičkih jama, kao i šahtova, odnosno njihova dezinfekcija.
fotografije
ODGUŠENJE KANALIZACIJE STARI GRAD
ODGUŠENJE KANALIZACIJE STARI GRAD
ODGUŠENJE KANALIZACIJE STARI GRAD 2
ODGUŠENJE KANALIZACIJE STARI GRAD 3
Odgušenje kanalizacije Stari grad 4
Odgušenje kanalizacije Stari grad 5
Odgušenje kanalizacije Stari grad 6