Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 4.0/8

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Batajnica 

Na raspolaganju su stanovnicima beogradskog naselja Batajnica brojni vodoinstalaterski servisi, u okviru kojih su zaposleni vrhunski stručnjaci, koji će u posebno kratkom roku izvršiti uslugu koju klijent bude zahtevao. 

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Batajnica

Velika je pogodnost za sve klijente to što gotovo svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Batajnica podrazumeva neprekidnu dostupnost majstora, tako da bilo koji problem koji nastane u konkretnom prostoru, a tiče se funkcionisanja vodovodnog i kanalizacionog sistema, relativno brzo može biti otklonjen. 

Podrazumeva se da se usluge hitnih intervencija naplaćuju prema drugačijem cenovniku od uobičajenih, ali je vrlo važno to što će klijenti vrlo brzo moći da nastave sa korišćenjem kuhinje ili kupatila u svom stanu ili nekom drugom prostoru.

Napominjemo da su i za čišćenje kanalizacionih sistema, odnosno za odgušenje kanalizacije specijalizovani zaposleni u ovim servisima. A bitno je da klijenti znaju da osim u kućama, odnosno stanovima i stambenim zgradama, svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Batajnica može biti angažovan i u fabrikama, te u okviru zdravstvenih ili ugostiteljskih objekata, al ii u hotelima i uopšteno u svakom objektu bez obzira koja mu je namena, a kada u njemu postoji neki problem sa funkcionisanjem kanalizacionog ili vodovodnog sistema. 

Takođe su specijalizovani i za uvođenje vode u kuću, te za sve one usluge koje su vezane za adaptaciju kupatila. Podrazumeva se da će majstori skinuti, odnosno demontirati stare sanitarije i galanteriju u kupatilu, a kasnije i postaviti nove shodno zahtevima klijenata. Mogu se pobrinuti i da poskidaju stare pločice, kao i da izvrše zamena vodovodnih instalacija, te da pripreme podlogu za postavljanje novih pločica. 

Ukoliko je potrebno, izvršiće i čišćenje septičkih jama, kao i i ispiranje separatora, odnosno njihovu dezinfekciju. 

Isto tako mogu izvršiti i zamenu WC šolje, potom umivaonika ili sudopere, kao i vodokotlića, baterija i sifona, odnosno bojlera. A podrazumeva se da svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Batajnica uključuje i zamenu ventila, odnosno njihovu popravku, a na osnovu zahteva klijenata. 

A što se tiče usluge odgušenja kanalizacije, ona se najčešće primenjuje u kombinaciji sa dijagnostičkim snimanjem cevi, a uz korišćenje mikro kamera. Brojni servisi koji postoje u ovom beogradskom naselju su specijalizovani kako za ručno odgušenje kanalizacije, tako isto i za mašinsko, a u kom slučaju se koriste specijalna vozila za odgušenje pod pritiskom.
fotografije
VODOINSTALATER BATAJNICA
VODOINSTALATER BATAJNICA
VODOINSTALATER BATAJNICA 1
VODOINSTALATER BATAJNICA 2