Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 3.8/10

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Odgušenje kanalizacije Novi Beograd Fontana 

Uopšteno govoreći, potpuno je svejedno da li je do problema u funkcionisanju kanalizacionog sistema došlo u stanu ili celoj stambenoj zgradi, odnosno u privatnoj kući, jer stručnjaci zaduženi za odgušenje kanalizacije Novi Beograd Fontana konkretne usluge pružaju i u stambenim objektima, ali i u okviru bilo kog poslovnog prostora, odnosno po potrebi i u hotelima, restoranima i kafićima, kao i ostalim ugostiteljskim i smeštajnim objektima, te u bolnicama, domovima zdravlja i ostalim zdravstvenim ustanovama, ali i u svakom drugom objektu gde to bude bilo neophodno. 

Odgušenje kanalizacije Novi Beograd Fontana 

Pored mogućnosti da to bude učinjeno ručno, dostupna je i usluga koja podrazumeva mašinsko odgušenje kanalizacije Novi Beograd Fontana, a u kom slučaju se koriste specijalne mašine i alati, kada se odgušenje vrši pod pritiskom. 

U principu, majstori na osnovu stanja koje zateknu na terenu vrše procenu, te na licu mesta odlučuju da li će izvršiti ručno ili mašinsko odgušenje, a u skladu sa tim i formiraju ponudu za klijenta.

Neophodno je napomenuti i to da mnogobrojni servisi, koji vrše odgušenje kanalizacije Novi Beograd Fontana imaju i mogućnost da izađu na teren po pozivu klijenata u toku noći, odnosno u dane vikenda, ali i uopšteno rečeno nakon završenog radnog vremena samog servisa, što spada pod hitne intervencije. Baš zato što je neophodno da majstori dodatno budu angažovani, te usluge će biti i naplaćene po nešto višem cenovniku od uobičajenog, a svakako će to napomenuti nadležnima o konkretnom prostoru, odnosno vlasnicima objekata.

Kad god to bude bilo neophodno, klijentima će biti ponuđena i usluga snimanja kanalizacionih vertikala i horizontala mikro kamerama, a što se u većini slučajeva primenjuje kada nije tako jednostavno pronaći gde je nastao konkretni problem. Nakon što budu izvršili dijagnostičko snimanje cevi, majstori će da odluče da li je potrebno izvršiti ručno odgušenje kanalizacije Novi Beograd Fontana ili mašinsko, te će konkretnu uslugu primeniti i na kraju, u većini slučajeva izvršiti i kontrolno snimanje, kako bi sa sigurnošću utvrdili da je problem u potpunosti rešen. 

Ukoliko u nekom prostoru bude bilo potrebno, oni mogu klijentima da ponude i uobičajene vodoinstalaterske usluge, ali i uslugu dezinfekcije, odnosno čišćenja septičkih jama, separatora i šahti. 

Prilikom renoviranja kupatila, ovi majstori mogu da izvrše sve što klijent zahteva, počev od demontaže starih sanitarija i elemenata, preko pripreme terena za postavljanje novih pločica, pa do svih vrsta popravki kanalizacionog sistema, te kasnije montaže sanitarija i svih pratećih elemenata.
fotografije
ODGUŠENJE KANALIZACIJE NOVI BEOGRAD FONTANA
ODGUŠENJE KANALIZACIJE NOVI BEOGRAD FONTANA
ODGUŠENJE KANALIZACIJE NOVI BEOGRAD FONTANA 2
ODGUŠENJE KANALIZACIJE NOVI BEOGRAD FONTANA 3
ODGUŠENJE KANALIZACIJE NOVI BEOGRAD FONTANA 4