Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalater Mića Muf

  • 063/262 242
  • 011/21 81 000
  • Beograd
  • Ocena: 4.9/53

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Kaluđerica

Koristeći moderne alate, kao i mašine, svi specijalizovani vodoinstalaterski servisi po zahtevu klijenata izvršavaju apsolutno sve usluge, koje su vezane i za kanalizacioni i za vodovodni sistem u bilo kom objektu. 

Uz to što svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Kaluđerica može biti angažovan u pojedinačnim stambenim jedinicama, odnosno celim stambenim zgradama i privatnim kućama, konkretne usluge može izvršiti i u svakom drugom objektu. A to se odnosi ne samo na zdravstvene institucije, te brojne ugostiteljske objekte, već i na novoizgrađene objekte, odnosno poslovne prostore i druge. 

Vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Kaluđerica

Svakako da klijent treba da ima na umu da skoro svaki vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Kaluđerica podrazumeva i hitne intervencije, a kad god je to neophodno. Tokom noći, odnosno nakon što konkretni servis bude završio sa radom, ekipa dežurnih majstora će vrlo brzo posle dobijenog poziva izaći na teren, a kako bi pomogli klijentu da reši novonastali problem. Naravno da se hitne intervencije u većini slučajeva naplaćuju prema nešto skupljem cenovniku od standardnog, te će svakako klijenti o tome biti precizno i na vreme informisani. 

Kada je u pitanju usluga koja se odnosi na odgušenje kanalizacije i nju će ovi stručnjaci izvršiti ili mašinski ili uz pomoć ručne sajle, a sve zavisi od toga gde je došlo do začepljenja i o kolikom obimu se radi.

Može da se javi potreba i za snimanjem kanalizacionog sistema mikro kamerama, a kako bi dijagnostika bila što brža i uspešnija. 

U svakom slučaju će angažovani vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Kaluđerica izvršiti i čišćenje separatora, kao i šahti i septičkih jama, odnosno njihovu dezinfekciju u skladu sa zahtevima i pravilima. 

Bilo koju popravku sanitarija ili elemenata vodovodnog, odnosno kanalizacionog sistema će angažovani majstori, takođe po zahtevu vlasnika prostora ili nadležnog lica u određenoj fabrici izvršiti. A pored zamene ventila ili njihove popravke, te usluge uključuju i zamenu, odnosno popravku vodokotlića, baterija i bojlera, kao i pisoara, tuš kabina i svih ostalih sanitarija, kao i galanterije. 

Podrazumeva se da je adaptacija kupatila uvrštena u ponudu, a tom prilikom vodoinstalater - vodoinstalaterske usluge Kaluđerica podrazumeva i podziđivanje kada, ali i skidanje starih pločica, odnosno pripremu podloge za postavljanje novih i uopšteno rečeno, sve ostale usluge koje klijent bude u konkretnom slučaju zahtevao, a o čemu će se precizno dogovoriti sa nadležnima u odabranom servisu.
fotografije
VODOINSTALATER KALUĐERICA
VODOINSTALATER KALUĐERICA
VODOINSTALATER KALUĐERICA 2
VODOINSTALATER KALUĐERICA 3