Ovaj sajt koristi kolačiće radi boljeg iskustva posetilaca. Korišćenjem sajta smatramo da ste saglasni sa našom politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića


Vodoinstalaterski servis Protok

  • 063/262 242
  • 011/26 44 444
  • Beograd
  • Ocena: 4.0/8

Imate hitan problem sa vodovodnim ili strujnim instalacijama?
Pozovite me i dolazim odmah na Vašu adresu.

Odgušenje kanalizacije Savski venac


Da bi u bilo kom objektu kanalizacioni sistem funkcionisao besprekorno pobrinuće se kompanije specijalizovane za odgušenje kanalizacije Savski venac, koje će ostvariti zahteve klijenata u što kraćem roku. Moramo naglasiti da servisi, koji se time bave imaju i tim zadužen za vršenje hitnih intervencija, što znači da u najkraćem mogućem roku majstori izlaze na teren i iskrsli problem otklanjaju. 

Odgušenje kanalizacije Savski venac

Kad god se dogodi neki problem vezano za funkcionisanje bilo kanalizacionih horizontala, bilo vertikala i to kako u stambenim objektima, odnosno stanovima, kućama ili stambenim zgradama, tako isto i u poslovnim, medicinskim ili industrijskim, kompanije zadužene za odgušenje kanalizacije Savski venac šalju svoje stručnjake da što pre tu poteškoće otklone. 

Upravo zato i jeste važno da vlasnici tih objekata, odnosno nadležna lica, kontaktiraju zaposlene u izabranom servisu i obaveste ih o tome koji problem imaju, te se sa njima dogovore precizno kada će izaći na teren. Nakon što majstori budu izvršili uvid u stanje kanalizacionog sistema, oni će proceniti da li je potrebno da koriste mehaničke sajle ili specijalna vozila, u kom slučaju se kanalizacija odgušuje, odnosno pročišćava pod pritiskom. 

S obzirom na to da se snimanje kanalizacionih sistema mikro kamerama, takođe nalazi u ponudi, kompanije specijalizovane za odgušenje Savski venac praktikuju da preporuče klijentima izvršenje dijagnostičkog snimanja. A tom prilikom majstori dobijaju vrlo jasnu sliku o problemu koji se javio, te mogu mnogo lakše i da ga reše. Takođe, po potrebi se vrši i kontrolno snimanje kanalizacionih vertikala, odnosno horizontala, kada se sa sigurnošću može utvrditi da li je problem u potpunosti rešen.

Naplata ove usluge se vrši prema dostupnom cenovniku, a u većini slučajeva je praksa da se cena formira na osnovu stepena zagušenja, odnosno u skladu sa tim u kom delu kanalizacionog sistema se problem javio. Mahom je nepisano pravilo da je jedna cena ukoliko je do zagušenja došlo na 10 m od odvoda cevi, odnosno na 20 i više, te 50 i 100, a kada je svakako cena viša, jer je potrebno i više vremena za otklanjanje tog problema i truda majstora. 

Neophodno je napomenuti i to da svaka firma, koja je specijalizovana za odgušenje kanalizacije Savski venac može ostvariti zahteve klijenata vezano za uobičajene vodoinstalaterske usluge. A to ustvari podrazumeva da majstori mogu otkloniti bilo kakav problem u funkcionisanju vodovodnog sistema, te zameniti baterije, bojler ili sifone, odnosno popraviti ili po zahtevu klijenata zameniti WC šolje, kade i lavaboe, odnosno pisoare, tuš kabine i bidee, ali i baterije i ostale sanitarije, kao i kupatilsku galanteriju.
fotografije
ODGUŠENJE KANALIZACIJE SAVSKI VENAC
ODGUŠENJE KANALIZACIJE SAVSKI VENAC
ODGUŠENJE KANALIZACIJE SAVSKI VENAC 2
ODGUŠENJE KANALIZACIJE SAVSKI VENAC 3